onsdag 20 mars 2013

Varje dag sker små under

Är väl lite vintersliten men har också en underliggande känsla av att snart, snart händer det! Lite oklart vad men troligast vinner jag 226 miljoner på Lotto! Japp! (Mental note to self: Glöm inte spela på lotto, för tusan hakar!!!)

Men i väntan på det så finns det ju desto ljuvligare, mer verkliga och därför desto härligare under. Till exempel så fick jag paket också igår. Ett brunt, prassligt men ändå mjukt paket. Jag är 50 år fyllda men paket är paket så med jacka och handväska på, stående i hallen öppnade jag och fann detta:

Fale fin ull! Tack, Fale Artut! Igår låg den på köksbordet, hemmets absoluta centrum, idag får den pryda sin plats i vardagsrummet. Till påsk ska det bli garn av Värmlandsfår. En sådan underbar lyx att spinna detta, det blir lättspunnet som ett topsband men (till skillnad från många topsband) precis lagom tvättat!

(När jag vunnit de där miljonerna så flyttar jag ut på landet, hägnar in skogen och skaffar får! Det är gott om plats för dem och de ska få skydd att vara i om det är kallt. Och så köper jag en kardmaskin och en elbil.)

6 kommentarer:

Robellas atelje´ sa...

Visst är det underbart
att vänta på paket....och drömmar, shit jag måste nog
oxå ut och köpa mej en lott :)

KataM sa...

Åh, den där ullen ser underbar ut! Tror du kommer att spinna ett fantastiskt garn av det. :-)

226 miljoner, du tar då inte i i underkant. Jag tycker jag är övermodig när jag drömmer om sisådär sex miljoner. Fast, det är klart, jag spelar ju aldrig på lotto och då kanske man inte kan förvänta sig så mycket mer. ;-)

Birgitta sa...

Jag visste väl att det var något sådant på gång i familjen, en storvinst - och eftersom jag aldrig vinner något så faller nu pusselbitarna på plats. Ja, glöm inte köpa lotten nu... Härlig ull!

Sanne sa...

Grattis till vinsten i förskott! :-) Underbart med garn som man bara kan klappa på så där i förbifarten, bra för själen.

Ann-Sofie sa...

Härligt! Jag kunde inte sagt det bättre själv. Och så odlar du väl ekologiska grönsaker till hela familjen och brygger eget vin, eller?

AnJa sa...

Mina händer riktigt känner känslan det är att handskas med Fales fina ull! Va bra att du har planerna för framtiden klara :-).Skynda dig nu ut och köp en lott!