lördag 1 september 2012

Solig dag i stugan!

Först av allt:
Tack för alla omtänksamma och insiktsfulla kommentarer på mitt förra inlägg!
Till tummen har jag köpt stödjande tejp från sportaffären och på måndag ska jag ringa sjukgymnasten som min kollega rekommenderade.

Det värmer att så många förstår vad jag pratar om...men vänta....NEJ!
Det är ju fasansfullt!
Jag köper lätt att man som läkare kanske inte kan veta allt men man svarar banne mig inte sådär! Och lämnar det vid det. Man remitterar!
Så saken är nu klar; jag kommer skicka en kopia på brevet med mina synpunkter till läkaren och hans chef OCH lista om mig!

Nog om detta nu.

Titta vad sonen hittade igår:

Ett ormskinn! Vacker som ett konstverk men en liten smula äckligt.
 
Jag har inga problem med ormar, har burit en ung boaorm i tygpåse innanför min jacka, låtit den slingra runt mina armar och fingrar men den var liksom mysigt varm, torr och levande. Jaja, hursomhelst, vackert är det!


Förra vinterns fågelfrö lämnade ett spår efter sig:

Det är inte den vackraste solros jag sett men såhär års behöver man ju lite blommor så jag tycker att den är fin ändå!

Jag lyxstickar... fick fint Manos silkblend av min familj i våras av någon anledning och jag har klappat och tänkt, klappat och tänkt och nu blir det till slut en Konrad.

Namnet beslöt jag om efter en diskussion med min syster, varför heter så många sjalar ljuva flicknamn och så få  till exempel Egon, Bertil eller Claes-Göran. Så av rättviseskäl kommer nu Konrad för att balansera upp Wilhelmina och Esmeralda.

Nu har emellertid det f.....nade gräset givit sig till att växa igen och vem ska fjanta omkring med gräsklipparen om inte jag?!

En angenäm lördagskväll önskar jag alla!

4 kommentarer:

Renée sa...

Detta med röntgen är helt åt helvete. Till och med min egna doktor säger att en röntgen ofta inte visar ett skit, ofta får man som läkare tänka lite (fast det vill nog inte de flesta!). Hur många har inte inflammationer? Jag hoppas att du snart mår bättre!!

KataM sa...

Åh, ett ormskinn! De skulle jag bra gärna vilja hitta.

Sedan har du ju alldeles rätt i att männen lyser med sin frånvaro i sjalvärlden. Det ska jag försöka ha i minnet om jag hittar på en egen sjal någon gång. Skulle gärna vilja, men har inte haft tid eller mod nog än.

Lycka till med tummen! Min erfarenhet av sjukgymnaster är god, så det ska nog bli bra.

Katarina

garnlivet sa...

Ormskinnet är vackert men får mej att rysa lite...Tänker på den sensommar jag tillbringade på en ö i Stockholms skärgård och hur det fullständigt kryllade av både ormar och ormskinn!! Ryyys !!

Rosenvante sa...

Min ortoped sa annat än vad röntkenläkaren sa, så det är nog vem som tittar på bilderna som gäller. Men det är bra tänkt att du visar missnöjet tycker jag, de behöver nog en tankeställare ibland.