söndag 2 september 2012

Arbete i morgonstund

Detta gillar jag; regnet knattrar lite på taket, brasan susar milt och magen är full av varm god gröt. Nu ska jag ta en kopp kaffe och arbeta en stund, i det här läget är det nästan bara mysigt!
När jag arbetat med det som ger mig min lön ska jag pilla lite med mina tre beskrivningar, Esmeralda är nästan helt klar, tror jag. Hoppas på att få lite fina bilder. Wilhelmina måste jag verkligen ta tag i och Konrad kännsokomplicerad.
Hoppas jag inte får fler sjalidéer nu på ett tag....men vänta nu... jo....definitivt.... en till på gång.... Nä, skojar bara, det är en poncho som vill bli gjord, men den kan nog få vänta lite!

7 kommentarer:

fale artut sa...

Ojoj, vad du hinner! Vad det låter mysigt med din ull! Naturfärger är härligt, men vi kan ju ösa på av Extra Allt! Mera Stick och Spinn Åt Folket!

Rosenvante sa...

Låter som en supermysig morgon. Sitter själv o tittar ut, ingen brasa för det är ännu för vart inne för det, men vädret är inget vidare även om det inte regnar. Påtar lite, lyssnar på radion, bokar lite biljetter, ja det är 3 resor som ska ske, pust, det blir lätt många när ungarna är spridda så där.
Hoppas du får mycket tid till ullgoset. :)

Birgitta sa...

Brasa är mysigt och morgongröt i magen är verkligen en skön känsla. Det känns faktiskt lite härligt med gråvädret här också, jag gled väldigt lätt in i en vilsam lunk av småfixande. Nu ligger bilderna på Wilhelmina ute på min blogg! Den är fantastisk, ett smycke. Nu ska jag lägga ut bilderna på Facebook också. Gilla gärna min sida där, Rätsidan, för om jag får några gillanden till får jag se statistiken för sidan :-)

Monica sa...

Esmeralda är sorgligt eftersatt här, hinner bara något varv då och då. Men den kommer att bli fin!

Sanne sa...

Har skickat bilder på Esmeralda till dig. Uppdaterar när den torkat. Nu måste jag kolla hur Wilhelmina ser ut....

Hedvig sa...

Jajamensan, det finns två fortsättningkurser, samt en i bara tvåändsstickning. Jag vill gå alla!!! ;)

Knåpar också med mönster, fast på vantar, men får inte till det rent tekniskt. Försökte i Paint men det gick inge bra... Ska prova excel nu, kanske går bättre!

Anonym sa...

Önskar jag vore så alert på morgonen! Sover väl inte så länge men ligger gärna kvar i sängen och myser! Du är för duktig med ditt sjalskapande! Miastickar