torsdag 17 maj 2012

Mellan hägg och syrén

Det var den tid skomakaren tog ledigt men nuförtiden verkar alla blommor blomma samtidigt, så det kanske inte är ett bra mått för semester längre?
Mellan hägg och syrén är bråda tider för lärare. Om man dessutom säljer gammalt och letar nytt hus blir det inte mycket tid kvar för bloggande så jag tror jag sätter upp skylten!

Önskar alla en skön vår!

9 kommentarer:

fale artut sa...

Ha en skön vår och Lycka till!

Renée sa...

Det värsta är att ibland blommar de nästan samtidigt!

The Willow Fairy sa...

Ta dig en sekund då och då och njut av blommorna också. Maj är den ljuvligaste tiden i mina ögon...

Saras pyssel sa...

Lycka till med husletandet & välkommen åter!

Susilull sa...

Lycka till med era husbestyr och ha det bra!!

Rosenvante sa...

Hm, det var nog så jag skulle gjort också. Jag springer på skinnutställningar, loppisar, jobbar i trädgården, kardar, spinner, kollar in sidor om spinnrockar och stickar en del. Sen har det ju varit ishockey också som man måste kolla på, en hund som ska ut och så en katt som vi har varit vid veterinären med oro för ringorm och fortfarande vet vi inte säkert men kör salva mot infektion. Ja som du förstår finns ingen tid kvar (nästan). Men snart är jag nog på banan igen och terrar alla med mina inlägg.
Mys nu och slit inte ut dig.
Kram

Bluewhiskey sa...

Ha en riktigt skön vår mellan varven av arbete och stugletande :)

Anna sa...

Önskar dig de´samma!

nattugglan sa...

Önskar dej en skön vilopaus.. så sant at allt vill blomma på samma tid.. här har nu inte häggen slagit ut än..o syrenknopparna är smååå..så kanske det blit samma tidpunkt.