onsdag 11 april 2012

Jag har stickat fel!

Nej, inte sådär lite, ett missat omslag eller ihoptagning som man kan fixa till på nästa varv.
Nej!
Jag har förskjutit hela mönsterrapporten typ två maskor åt höger så att det istället för ett fint flätmönster uppstår en fånig virvel...
Och jag har bestämt mig för att att inte repa upp.
Bara fortsätta rätt från och med nu.
Det blir alltså en Honeysuckle med en ofrivillig twist, en vindpinad, extra vriden...
Glöm inte att klura på min gåta! :-)
Lite ledtråd till; När jag säger "oräkneliga" menar jag fler än 500...

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Då är vi två då som det är synd om idag. Ja jisses så det kan bli ibland. Det där med mönster är lite klurigt ibland, man sitter o stickar och så tittar man bara ner ibland och kollar var man är i mönstret och så fortsätter man bara av farten. Det är inte förren man lägger bort eller ner stickningen man ser de där felen, jag har gjort några också på koftresan men jag har kunnat fixa det utan att repa som tur var. Nu är det så här att koftan är min spinnares projekt, nått hon börjat på men inte slutfört och så skulle det förbli och då bad hon mig göra den. Jag fick börja med att repa upp allt hon gjort, vi stickar ju inte lika fast. Sen har jag slaviskt följt mönstret och så ser jag ju att garnet inte kommer att räcka till så det är lika bra att göra om och få det rätt nu innan jag börjar monteringen. Inte så kul när det är så stort jobb, men det blir säkert bra i slutändan. Det roliga är att hon inte ens vet att jag gör den nu.
Vi hoppas väl på en bättre och rätt stickdag idag eller hur?
Hoppas du har finare väder än vi har, här är det grått men stilla, hoppas det inte börjar regna bara.
Kram

Anna sa...

Aj, aj, aj....irriterande är det när man upptäcker fel som man inte kan fixa lite lätt. Häromdagen fick jag se ett stickfel när jag skulle sy ihop en babykofta jag gjort :-/ ...förmodligen är det ingen annan som kommer att märka något, men för mig är det bara det jag ser på den annars så söta tröjan. Bättre lycka idag hoppas jag du får med din stickning.

KataM sa...

Vindpinat brukar vara vackert, så det kommer säkert att bli bra.

Madeleine sa...

Det kommer säkert bli fint ändå! Garnet ser ljuvligt ut! :)