torsdag 12 april 2012

Finväder idag!

Två sköna promenader har hunnits med och så ett besök på Erikshjälpen i Skene. Jag fyndade:Först ska jag kolla om någon av dem passar till någon av mina spinnrockar. Om inte så kanske någon annan har nytta av någon av dem? Jag kan lägga ut mått på dem så är det bara att höra av sig! :-)
Jag har spunnit lite till:Funderar nu på att inte tvinna utan behålla det entrådigt...eller så kanske tvinna ihop två trådar...eller kanske navajo...åh, alla dessa beslut!

Det gissas dåligt på min gåta; jag har två finfina böcker till utlottning och hittills bara en som svarat rätt!:-D

8 kommentarer:

Madeleine sa...

Det där ser fint ut, det! Jag ska också lära mig spinna någong gång :D

Huset på kullen sa...

Hej vilken härlig färg på garnet. Varför jag inte skrev något om rullen var för att jag glömde. Men du har ju många jag hittade bara en. Tänkte ha den till spets band. ha en skön kväll kram beijan

Magganmagi sa...

Fina!!
Den där Erikshjälpen i Skene verkar vara rena guldgruvam.
Ann nämnde den också.
Måste nog ta mig dit.

Gärdet sa...

Fin fint spunnet! Blev sugen på att spinna jag med :)

Anette sa...

Jag svarar gärna rätt en gång till och tar hand om båda böckerna. Är dom likadana kan jag ju ge den ene till Renée;) Svaret är På väg.

Birgitta sa...

Ser jättefint ut, det spunna! Det kanske man skulle prova på... någon gång... :-)

Rosenvante sa...

Åh så fint du spunnit. Jag hoppas jag kan få sätta mig i helgen och prova lite. Men det är kardning som gäller först och det är den där sista snitsen på det som jag inte behärskar, men man måste ju prova för att lära eller hur?
Här har det regnat och varit väldigt grått hela dagen, inte kul alls eftersom jag var på begravning och det var jordfästning direkt och det var kallt vill jag lova.
Jag kan inte gissa mera, fattar inte vem det är faktiskt eftersom jag verkar ha fel. Du är lite lurig. :)

AnJa sa...

Här är det allt annat än finväder. Fast Gubben min säger att snön är bra för då försvinner snön. Konstig syn tycker jag. Hur som helst vräker snön ner minst 15 cm hittills. Suck! Fin spinning! Jag har helt glömt hur man gjorde. Det är verkligen dax att ta tag in det igen!!!