lördag 14 april 2012

I kapp!

Jo, nu är jag nöjd på riktigt, mönstret blir ju finare när man stickat rätt! :-)Det var absolut rätt att repa upp! Ibland är det ju bara fånig perfektionism som lurar en att repa upp men detta felet hade inte blivit osynligt precis...

Det blev inte mycket stickat igår kväll för dottern och jag spelade Yatzy. Med rätt inställning blir det ett väldigt spännande och engagerande spel! :-D

Idag är sista dagen i stugan. När jag har skollov såhär, så har jag alltid arbete med. Tycker om att gå upp tidigt och sitta i stillheten framför brasan och arbeta en stund, det kan bli tre-fyra supereffektiva timmar. Nu ska jag göra det allra sista på det jag hade med denna gång, det känns bra.

Det har inte varit så mycket fint väder och det känns lite trist, jag hade behövt vända ansiktet mot solen betydligt mer men det är som det är. Igår var det i alla fall en fantastisk solnedgång över kavlugn sjö med trädsiluetter som svart spets omkring:LänkTrevlig helg!
Glöm inte gåtan! :-D

7 kommentarer:

Helena sa...

Bra att flera är uppe med tuppen, dvs tidigt. Här är det hundarna som vaknar först. Vilken fin röd färg på handarbetet. Yatzy är verkligen ett familjespel, man tröttnar liksom aldrig. Ha en fin helg, med lite sol kanske...

Birgitta sa...

Trist att sticka om - jag lider med dig, kära syster! men nu är du ju i alla fall ikapp och fint blir det!

Magganmagi sa...

Jag tycker det är helt ok att repa upp och sticka om.
Förutom att det stickade blir rätt och tiktigt (vilket man skulle reta ihjäl sig på omde tinte var) så får man ju glädjen att sticka garnet en gång till. Alldeles gratis!
Hihi

Birgitta sa...

Haha, nä, jag lovar: ska varken svälja nyckeln eller cykla på vägräcken.Och jag cyklar med hjälm, motvilligt men beslutsamt. Däremot fråga sonen - bra idé där!

AnJa sa...

Den blir fiiiin din sjal! Drömde inatt att jag stickade en fantastisk spetssjal. Närmare än så kommer jag nog inte ;-) Och vilken fin kvällsbild! Förstår att ni har haft en skön vecka.

Rosenvante sa...

Jag är också klar och idag ska jag väl kanske börja montera och göra kanterna, ja lite ullbehandlingar ska till först såklart. Nu är första helgen utan några bokningar så jag kan sitta i lugn o ro och prova karda o spinna.
Vad är det för länk du lagt ut? Jag kan bara se att det står länk men inget mera, men min dator är lite konstig nu så jag är inte förvånad om den tappar grejer. Ska börja kolla in en ny, liten lätt smidig och superbra, finns sådana tror du? Jag är så kass på teknik och vet inget och känner mig alltid lurad, inte är jag intresserad av att lära mig heller och det gör ju inte saken bättre.
Hoppas du känner dig utvilad trots väder och glöm inte byta däcken på bilen bara.
Kram

Lilli sa...

Oj, så läcker sjalen ser ut! Fluffig och go´. Härliga färger! Har försökt gissa dpå din gåta, men kan inte komma på vem det är. Blir spännande att se svaret sen :)

Ha en skön helg, oavsett vädret!