lördag 18 februari 2012

Lite i taget!

Jag kan inte sticka på Uppsalavantarna i långa svep för när jag blir för ivrig tappar jag handlaget. Men jag har i alla fall kommit en bra bit:och jag tycker att jag blivit bättre på att få det jämnt:Här har varit tråkigt väder idag (plusgrader, småregn och blåst) så sonen och jag har mest varit inne. Firade sista kvällen i stugan med god middag med efterrätt och nu sitter vi och lyssnar på Jerusalem av Selma Lagerlöf. Måste nog säga att hon är bra, Selma. Hon skriver så rakt på om det mänskliga även om det är andra bekymmer än dem de flesta av oss tampas med idag.

6 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Åh, de där ser himla fina ut!!
Du stickar dem jättebra, så det behöver du inte tänka på. Ska bli kul att se dem klara sen.
Vi verkar ha haft samma väder här som ni hade. Grått och trist, men jag hoppas att solen snart ska komma tillbaka :)

Renée sa...

Jättefina, jag är lite avundsjuk på alla som kan sticka med två färger... Mitt blir INTE bra om jag säger så. KRAM på dig!

Tinas Garn sa...

Ja själv kan jag oxå tappa fokus. Men jag tycker det ser ut som du lyckas bra!

skapa och inreda sa...

Fina vantar i härliga färger!

The Willow Fairy sa...

Så vackra de blir. Jag får mer och mer lust till att sticka något med i alla fall två färger. Just Svart är en sån bra bakgrundsfärg och lyfter verkligen fram vilket annat garn som helst.

(Den senast nämnda balansakten gjordes med assistans - och jag hade nog fallit mjukt i soffan om det hade gått snett...)

Sunna sa...

de ser jättefina ut, man borde ge de gamla författarna en ny chans för deras insikt och tyckande kan förvåna en