söndag 22 januari 2012

Inspiration...

Tidigare idag läste jag i Emelies blogg och blev lite sugen på att sticka en Brambels och så kom jag att tänka på det fantastiska blå Alpaca-garnet från Mark&Kattens som jag fick från Snögumman men det var kanske lite för tjockt och så fick jag syn på en cowl och kom på att det var en Möbius-moj jag skulle göra! (Låter det sådär i någon annans huvud eller är det bara jag?)
Lyckades hitta tillbaka till urbra Youtube-klipp om hur man lägger upp, så nu har jag en sak till på gång:(Detta blev för mycket för min kamera, ulligt garn, starka färger och svagt ljus...)
Jag har haft en stillsam helg och tänker vila resten av kvällen också. Vila med min supersmootha möbius...

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Det där klippet är superbra. Ibland blir jag så sur på mig själv när jag inte gör nått bokmärke på sådana bra klipp.
Mysigt att bara få vara i villäget ibland, det är jag också just nu. Ahh, men bloggen gäller väl inte?

Otaliga projekt sa...

Åh, jag vill också göra en Moebius men jag brister rätt rejält där. Jag har försökt med hjälp samma klipp, men icke! Det kanske inte är meningen just nu.

AnJa sa...

Ja visst är YP "overwhelming" Man får försöka begränsa i söktermerna och inse att det inte går att få en överblick. Vips hittar man ett jättebra garn som man helt missade att beställa :-( Jag skulle vilja kunna beställa hem ETT nystan av varje av en massa sorter för att provsticka och provtvätta. Det är mycket att ta hem 4 hg av varje. Men hittills är de garner jag fått hem helt UNDERBARA :-)

Bland nystan o papper sa...

Tack tack snälla Cecilia för awarden. Ska ta tag i det o bloggen, nån dag...
:)

The Willow Fairy sa...

Möbius är roliga, bara att sticka runt runt runt.. har stickat några stycken nu, det svåraste är att få rätt storlek... Provlappen är extra viktig...