lördag 21 januari 2012

These are a few of my favorite things

Ett litet varv i lägenheten och jag ser detta:I soffan ett krokningsprojekt.I fönstret!På köksbordet, ett till krokningsprojekt av hemspunnet, denna gång. När det är klart ska det tovas och blir det litet kan det få bli fodral till mobilen och blir det pyttelitet kan det få bli till iPoden, man får vara flexibel! (Vid sidan ser man ser man gårdagens att-göra-lista, mycket blev gjort!)Också på köksbordet, min "röda" amaryllis. I hyllan, mitt vantgarn från Rosenvante!

Så då kan det hjälpas att det blir lite Sound of Music-känsla (klippet är bara ett soundtrack, men det gör inget för oss som sett filmen tillräckligt många gånger (dvs fler än 10) hela scenen finns där i huvudet, liksom text och känsla! :-D):
Hon sjunger om woolen mittens, här är mina lovikkavantar:Jag trivs egentligen inte så bra med vantar alls, men dessa har liksom fodrat fickan och förvandlat den till en ljuvligt varm liten grotta, mmm!
Hon sjunger också on snow flakes, till och med det har vi här idag, inte helt säker på att de platsar under dagens rubrik...Jag ska duscha min ömmande kropp (träningspass igår!) och sedan fundera på hur jag ser på snön; lite ljusare blir det ju, men så har jag också hört utryckningsfordon redan två gånger denna morgon, kanske det är halt?

Jaja, titta er omkring efter lite favorit saker i livet och ha en skön lördag! :-)

7 kommentarer:

Anna - stickande trädgårdsmästare sa...

Jag skulle också kunna tänka mig att se den igen, den är verkligen något extra!

Hoffmans Design sa...

Vilka fina vår färger man blir ju så glad av dessa härliga färger.
Konstigt när man jobba r i en garn affär och inte ens äger ett par lovikkka vantar får nog göra mej ett par. Ha en bra helg Kram Hoffmansdesign

Annelis hantverk sa...

Så mycket du har på gång, bara att slå sig ner litet här eller där bland vackra blommor! Ja det finns väl ingen ljuvligare film än Sound of Music.
Ha en skön helg!

AnJa sa...

Tack för tipset! Titta mej runt... Jag har varit fast på kroken hela veckan. Inte en bloggrad har det blivit. Laddar för att slänga in ett inlägg i morgon i stället för igår ;-) Visst är det beroendeframkallande med krokning!!!

Mia stickar sa...

Har just tittat på bilderna av mina småtroll till barnbarn, That is my favorite things! Längtar tills jag får åka ner och träffa dem! Men visst finns det saker här hemma, orkideer, stickningar i massor, en tv med skidåkning i, grönmelerat garn på arbetsbänken.... HA en trevli glördag bland dina favoritsaker!

Rosenvante sa...

Precis så där ska det vara, enbart njutning när man tassar omkring på morgonen.
Här gäller p4 på radion kl 8;30, en brasa, hasa runt i morgonrock, blogga lite, ha en kopp kaffe bredvid och titta ut, det snöar lite och jag är bara ledig. Det blir en bra dag det.
Kram

Anonym sa...

Vilken vacker färg på din Orchidée!!