fredag 6 januari 2012

Äntligen!

Idag har det varit fint väder, kallt, krispigt, soligt och efterlängtat!

Dottern bjöd ut mig på promenad och vi gav oss iväg. Efter en stund fick vi sällskap med dotterns promenad-hund, en fantastiskt trevlig vizsla vid namn Atos.De är väldigt fina tillsammans; Atos lyssnar på dotterns minsta andetag och springer fritt men som på ett långt koppel; han kommer direkt när hon ropar!Vi gick i det ljuvliga vädret i den överraskande skogen som finns mellan Högsbo och Ruddalen, vi var ute i en och en halv timme och sedan gick vi hem till dottern och åt korvmacka och drack te.
När jag gick hade månen kommit upp.En väl använd trettondedag!

10 kommentarer:

AnJa sa...

Härligt! Vi har åxå haft en fin dag. Varit ute mycket i snö och solsken och i kväll kom två av mina barn och 2 av gubbens med respektive och åt middag. Mysigt!

Veronica sa...

Va mysigt det såg ut. Nu vill jag ha hund och korvmackor... typiskt

Otaliga projekt sa...

Härlig dag! Jag hoppas verkligen att krypen inte kommer tillbaka, det enda positiva var att jag fick utrensat och fint i garderoben! Inget ont som inte har något gott med sig...

Mia stickar sa...

Ungersk vissla, så stiliga hundar! Jag och dottern såg dem på en utställnig, hem och leta i hundböckerna för att de var så fina men har aldrig träffat och "pratat" med nån!

Janette Millbom sa...

Jättefin ser han ut. Men det var tur att ni inte mötte mig, jag hade fått andnöd och hjärtklappning om jag såg en hund utan koppel...

Birgitta sa...

Härligt, precis så tänkte jag igår: äntligen minusgrader. Men idag är det bara blött och plusgrader igen. Fina bilder!

Annelis hantverk sa...

Så fina dom är tillsammans!
Härligt med promenader och ingen snö har ni som vi fått här!
Ha det bra!

Lilli sa...

Ja, äntligen säger jag också; vi hade sol och vackert här! Vet du, fotot i ditt inlägg är taget alldeles intill den gata där jag bodde en gång :) Min första lägenhet, en etta låg där. Va kul! Känner helt igen mig. Ha en trevlig helg, hur vädret än blir :)

Sunna sa...

Lite stickning bara så är dagen perfekt

Birgitta sa...

Problemet med att plantera tycker jag är att jorden sprider sig över hela mitt kända universum, ungefär, hur försiktig jag än är! Men nu är det gjort, bildbevis kommer! :-)