lördag 5 november 2011

Koftknappar och förkylning

Koftan är färdigstickad nu men skulle må bra av lite blockning. (Bild från Natalie Dee.)
Fast jag tror att jag ska göra som mamma brukade göra, pressa med fuktig duk. Måste bara visa de fullständigt hopplösa knappar jag sydde dit:De är så kantiga att de fastnar i knapphålen men vad står man inte ut med för att få flasha sin fårförtjusning? :-)
Tokstrumporna är påbörjade:På paketet stod Akryl print så jag tänkte "Okej, akryl." men sedan såg jag att det stod 100% ull på andra sidan så då tänkte jag "Okej, ULL!" men när jag började nysta undrade jag lite hur fåret sett ut och sedan läste sonen, som ser lite bättre än jag, att det stod 100% akryl på banderollen.
Jaja, vackra färger är det i alla fall, även om gryningsljuset inte riktigt samarbetar med kameran.
En glad överraskning var i alla fall de generösa beskrivningarna i övre delen av paketet, blev riktigt sugen på att sticka Barbiekläder!

Dottern har varit här ett par dagar och nu är det lite tomt, bara sonen och jag kvar. Egentligen skulle jag åkt till mamma denna helgen men är helt genomförkyld, låter som Darth Vader när jag andas så jag stannar här med med mina baciller.(Darth Vader kom aldrig på att säga "Live long and prosper!", eller hur? Det kunde gett den sagan ett HELT annat slut...) :-D

3 kommentarer:

Mia stickar sa...

Så synd på så fin knapp!

AnJa sa...

Jätteläckra knappar! Krya på dig!

Rosenvante sa...

Jag blev så full i skratt när jag såg knappen, för det blev nästan som ett får med tjurring i näsan. Men den är väligt söt, :)