tisdag 8 november 2011

Koftan och julkulor!

Koftan med de knasiga fårknapparna vill inte fastna på bild men jag har haft den på jobbet idag; den kommer bli en riktig favorit! Varm, mjuk, bekväm och lättburen! Jag ska ta kort imorgon, när jag är hemma lite tidigare.

Nu är jag trött, funderar på att göra små paket av det som jag köpt till dotterns födelsedag imorgon. Vi ska fira "på riktigt" till helgen när maken är hemma men något lite måste hon ju ha också på själva dagen? :-D

Så har jag bestämt mig för att sticka lite julkulor, har ingen beskrivning så jag har stretat på med olika varianter av circular cast on och tror att jag hittat en jag gillar nu!

Tillägg: Inspirationen till kulorna kommer från Arne och Carlos men eftersom vi stretar på dubbla hyror lägger jag inga pengar på böcker just nu utan freestylar... Tack Sunna för att du letade och tack Majstess för tipset! Ska kika där!

6 kommentarer:

Sunna sa...

har sett många som stickar julkulor från en bok nu men bara för jag skulle visa dig kan jag inte hitta den nu, attans

Rosenvante sa...

Jag har också sett nått om julkulor men inte kan jag komma på vad det var nu. Undrar om det inte var en sticktidning jag såg på Bromma förra helgen.
Du får gratta dottern från mig och så är jag väldans nyfiken på din kofta. Men jag vet ju hur svårt det är med foton och helst om man ska fota sig själv.

Majstess sa...

Hej! Jag har hittat den här beskrivningen på julkulor!

http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=515&lang=se

Ha det toppen!!

AnJa sa...

Jag är avundsjuk på alla som gillar julen skarpt. Själv får jag skälvan när jag tänker på den ;-) Brukar ju bli trevligt men fråga mej inte varför jag får frossa när jag ser all julskyltning och alla tidningar med julbak/stök/klappar/pynt/tomtar.....

Alexandra sa...

Ja, bebis får gärna komma idag, men de kan ju dröja lite till lika gärna har jag fått höra =)
Ha en underbar dag med att fira din dotter - GRATTIS :)
(håller fortf tummarna att den lugna i magen sätter igång så vi med får fira födelsedag *ler*)

Lilli sa...

Hoppas ni får en fin dag tillsammans du och dottern (och kanske sonen?). Kram