lördag 12 november 2011

I ärlighetens namn

Sanningen skola göra eder fria...och jag tycker inte om lintröjan. Ja, det är sanningen, så är det. Vet inte om det är ränderna eller färgerna eller att jag vet att ökningarna är felgjorda på trillioner ställen eller bara för att jag stickat lösare och lösare... Hm... Repa upp? Helt eller delvis? Hm...

Julkula nr 1 börjar bli klar. Den blir en anings sned för jag blev lite distraherad vid intagningarna men det gör nog inget när vadden kommer i! Man får inte var för petig!

Men idag är det första flyttdagen! Jajamän!

Köpte lagerhyllor på IKEA igår för från och med idag kan vi flytta in i vårt nya förråd. När vårt förråd är tömt så tömmer de gamla hyresgästerna sin lägenhet varefter vi kan flytta in, ännu ett tredimensionellt 15-spel! Det ska bli skönt att ÄNTLIGEN komma till skott!!! Adressändringen blir enkel, uppgång C i ställer för A!

Någon som har en blå folkdräktsliknande herrväst att låna ut?

9 kommentarer:

Sunna sa...

är du inte nöjd så repa upp det, det blir bara ett stressmoment att se de ufona, men lustigt nog kan man ha garnhärvor ligga utan stress, jag gillar färgerna i alla fall

Smålandsstickan sa...

Jag håller verkligen med i förra inlägget! Har väl missnöjet börjat gro så finns ingen återvändo, repa upp är nog enda lösningen som jag ser det. Du skriver roliga inlägg! Lycka till med flytten o soffan o allt annat. // Christina

Bland nystan o papper sa...

Uppgång C passar ju bra till Cecilia ;)

Rosenvante sa...

Hoppas du inte får samma problem med flyttadressen som vi fick på jobbet när vi flyttade från nr 2 till 2A. Telia placerade oss i Stockholm men med rätt gatuadress och vi kämpar fortfarande med att få fakturorna till rätt adress.

På sätt o vis är jag avis på dig nu, men ändå inte. Det är jobbigt med att flytta, hitta nya ställen att placera in grejer, lådor som inte packas upp och en massa grejer som bara måste flytta till nytt hem eller återvinningen. Men så fint att få rent o fint till jul, att få uppleva nått helt nytt.

Får du tid över tycker jag nog du ska rimpla upp och göra nått helt annat, gillar du inte sticket kommer du aldrig att använda det heller och då är det bättre att göra nått annat.
Ha nu en bra startflyttardag.
Kram

Renée sa...

Jag hade repat upp, man blir ju bara irriterad annars. Kul med flytt! Blir det en större lägenhet eller?

Tina sa...

Repa upp... ;o))

Annars blir den bara liggande. Och det vill man ju inte, ha en massa ufon.....

Grattis till flytten! För det känns skönt när det är gjort. När den sista pinalen är inburen ;o))

Maritas Maskor sa...

Det man ser på bilden se jättefint ut, men som de andra säger, rätt ofta är det bättre att ta upp och göra något nytt av det... Du ska bara se hur det känns med min volangtröja... De hellånga ärmarna jag gjorde blev inte ett dugg bra, så jag får repa upp båda och göra om dem efter mönstret istället...
Så kul att ni äntligen ska få komma iväg till nya lägen heten! Ett extra plus är att ens vanliga gamla möbler känns nästan helt annorlunda på ett nytt ställe :)

Monica sa...

Lycka till med flytten! Jag vet hur det känns :-)

Alexandra sa...

Ja, de var sannerligen en liten adressändring - hoppas pusslet går bra =) Mysigt med julkulor som är hemstickade =)
Yllet är kvar som sagt, men vi har firat farsdag ändå idag, nu får vi se när de blir av i veckan här, må så gott!