söndag 13 november 2011

Flytt, sofflagning, upprepning och koftan! FO

Mycket har blivit nedpackat, förflyttat och omhändertaget...men det verkar inte finnas någon ände på det! Eller, jag är kanske bara trött?
Stora sovrummet är färdigstädat, i veckan sätter de nya in lite möbler där för förvaring, i väntan på stora flytten.
Vårt källarförråd är tömt, en del saker är slängda och en del har flyttats till en ny och bättre gallerbur, 25 m längre ned i källarkorridoren.

Äntligen lite kort på min kofta. Jag har haft den på arbetet och min kloka arbetskamrater förstod att jag inte bara stickat snett utan att den är lite feminint utsvängd över baken med mening och att den är längre bak än fram avsikt:Knapparna är söta men verkligen oanvändbara! Den är bekväm att bära både sedesamt knäppt upp i halsen och med flappande slag, jag är så nöjd!

Nu är det veckotvätt medan maken flitigt skruvar i soffan:Den har många år kvar i vår ägo, lite bumlig och stor men bekväm!

Jag repade upp lintröjan men är på igen, denna gång lite stramare randning och inget sicksackande! :-)Möjligtvis är den en smula suddig, men det stämmer bra med hur jag känner mig just nu...
Trevlig söndagkväll!

7 kommentarer:

Stiko Maria sa...

Wow vad snygg din kofta är!!! Urläcker modell! Den väckte enormt begär att genast leta i garnlådorna. :-)

Lycka till med flytt! Det gjorde vi i somras. Huh, det är slitsamt med all röra & kaos. Men när det är klart är det värt det!

Birgitta sa...

Ser jättehärlig ut, din kofta! Är det egen modell?

Saras pyssel sa...

Jag känner igen känslan av att det aldrig verkar ta slut. Vi flyttade för två veckor sedan & nu är det istället ouppackade lådor som det verkar finnas oändligt av! Jag blir alltid lika förvånad över att se hur mycket man har samlat på sig!

Mia stickar sa...

Koftan ser ju jättefin ut! Det är 18 år sen vi flytta sist men har nåt minne kvar av att det aldrig tog slut!

Rosenvante sa...

Koftan blev verkligen supersnygg. Härlig modell, lagom utsvängd och med längre bak. Jag gillar speciellt längre bak, avskyr nämligen när det gliper och man fryser där.
Hoppas tillvaron blivit lite klarare idag och att soffan står rättvänd så du kan gosa upp dig lite där i hörnan i kväll.

aliel sa...

Härlig kofta! :-)

Bluewhiskey sa...

Jätte fin kofta! Verkar vara en sådan där som går att använda till allt. Och det måste man ju gilla :)