lördag 4 juni 2011

...vi hurra för den resan när vi kom till Köpenhamn...

Det går långsamt fram men det händer i alla fall en del. Golvet är skrubbat och bonat. Garnet packat, det blev bara 2 flyttlådor. Då har jag i och för sig räddat ut några gobitar som jag ska roa mig med i sommar...
Ernstine är ett synnerligen flexibelt projekt men just nu har jag planer på en halvcirkelformad variant av Ernstine som kan få heta Ernstine 3.14 och så grubblar jag på Ernstine 2.0 som blir trekantig och lite lättare. Tror jag. Under tiden stickar jag hejvilt på Ernstine 1.2, här är hon:När vi började tänka på att flytta (ursäkta om jag blir en smula tjatig!) så skar jag ned och skänkte bort alla bladen på mina monstreor. Behöll bara sorgliga stubbar .Den ena stubben skickade ganska snabbt upp ett skott som nu blivit till två små blad och ett tredje är på väg:Den andra försökte jag ta livet av genom att förvara den på balkongen i smällkalla vintern. Men titta här:Otrolig livslust!

Jag har mest visat Lilja när hon sover men här kommer en stilstudie: Drottninglik hållning, inte sant?

Jo, en sak till...det verkar som om blogger är tillbaka i fin form! Eller har jag bara tur?
Trevlig lördagkväll!

6 kommentarer:

Emelie sa...

Ah, monstera, denna fantastiska blomma! Jag gör ibland rätt oavsiktliga försök att döda mina genom att glömma vattna dem en månad eller två, men de vägrar ge upp.

Sjalen blir kanonfin!

AnJa sa...

Katt? ;-) Får mig att tänka på Egyptiska mumier å sånt. Men, den är ståtlig! Monster har jag inga kvar. Lyckades ta död på dem för många år sedan. Dum fråga... är ni på väg att flytta??

aliel sa...

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser den där katten. Kan konstatera att jag inte kan låta bli att le varje gång jag ser henne, gräsligt grann!

Min tråd sa...

Så söt så! Varför inte sticka henne en kattkorg, min devon rex har fått en, som hon bara älskar att krypa in i!
Vilken trevlig blogg, här ska jag titta in igen!

Sunna sa...

Här funkar det också ikväll, så underbart och Lilja har verkligen charmat mig, har hört att den rasen även funkar hos allergiker

Eva sa...

Vilken häftig katt,kanske det vore nått för oss som vill ha katt,men yngste sonen är allergisk m katter,en riktig skönhet är hon:)