söndag 17 april 2011

Tillbaka igen!

Nu har jag hälsat på dottern, klappat katten, inhandlat broderi-utrustning och hjälpt henne starta sitt broderi. Det kommer att bli awesome! :-)

Jo, nu har jag klurat ut hur jag gör med att jag bara skulle dela ut awarden till 5. Jag bryter helt enkel mot det och delar ut den till 4 till, istället. Think outside the box, helt enkelt! En av dem har för övrig redan fått den så hon räknas typ inte riktigt på min lista...
Men hon hör till mina inspiratörer; det är Mia med bloggen Mia stickar! Hon och jag har lärt oss spinna ungefär samtidigt och Mia förstår sig dessutom på blommor, badandets njutning för att nu inte nämna stickning! En award från mig till Mia!

En annan inspirerande bloggare bor inte så långt ifrån Mia, vet jag, för de träffas ibland och färgar garn, spinner och har det trevligt. Det är AnJa! Första gången jag kom in på hennes blogg trodde jag att det handlade mest om mat för det var fantastiska bilder på mat och kakor och bröd så det doftade hela vägen ned till Göteborg...Lite senare stalkade jag bloggen och tittade gång på gång på ett klipp där hon spinner. Härliga bilder, underfundiga kommentarer, ett vackert hus, mat ibland och en hel del handarbeten. Klart inspirerande, så en award från mig går till AnJa!

En till bloggare från Norrland måste jag nämna; det är Zandra med bloggen E-Zignz. Här händer en massa saker; tovning, knyppling, stickning med mera. Dessutom syr hon då och då helt sagolika klänningar och jag är grön av avund och fullkomligt imponerad! Dessutom har hon en fot kvar i hembygden och delar generöst med sig av det också! En award till Zandra med vidhängande "lycka-till"!

Nr 4 som jag inte kunde hoppa den här gången är en norrlänning i förskingringen, dvs här i Göteborg. Det är Emelie helt enkelt! Den tredje och sista jag mött IRL! Emelie stickar, fotograferar och har katt men dessutom var hon delaktig i ett projekt som fortfarande får mitt hjärta att bulta lite extra; arkeologisk utgrävning i Näckrosdammsparken på jakt efter spår av världsutställningen i Göteborg! Min sista award går till Emelie!

Och så kom jag att tänka på all inspiration jag fått från...men nu får jag ge mig!
Jag har stor glädje av er alla och är så tacksam över att få ta del av det ni visar och ger!
Stor kram till alla!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vilket vackert garn du har spunnit (heter det så?!?)

Fantastiskt!

Mia stickar sa...

Visst tar jag emot awarden och är alldeles varm av de fina orden om mig! Kram till dig!