måndag 18 april 2011

Jag har det!

Jag vet exakt var hyreskontraktet finns!
Hos min hyresvärd, förstås, de skickar ju räkningar hela tiden så de måste ju ha det, eller hur?
Skämt å sido, vi har bytt hyresvärd 3 gånger på dryga 16 år så troligen har jag varit lite slarvig med det vi skrev på, hösten 1994. Troligen vet jag exakt var det finns, nämligen i världsaltet, uppeldat på Sävenäs eller återvunnen och cirkulerat! :-)Nu gäller det att inte gräma sig, tycker ändå att jag försöker hålla ordning på papper, har en massa pärmar, minsann!

Idag pågår lite olika saker; självdeklaration, sluta leta efter bortkomna papper, rensa och slänga,rensa och skänka, damma av och skänka, ställa i hyrförråd, få bort häftmassa från dotterns vägg...bra tips på detta emottages tacksamt!OM bilen är klar idag far sonen och jag till landet i morgon och förbereder påskande och njuter av solen! Undrar vilka stickningar som passar bra i påsk...

4 kommentarer:

AnJa sa...

Men du!!! Har jag sovit en vecka eller? Det är inte klokt så produktiv du har varit på bloggen och IRL :-) Tack snälla för awarden och för allt fint du skrev om min blogg. Det värmer häruppe när nordanvinden tvingar en att sitta inne trots en förförande sol.

Stiko Maria sa...

Bästa sättet att få bort häftmassa - använd just häftmassa och dutta mot klutten på väggen! Snart har vägg-dutten försvunnit från väggen och in i den klutt du duttat med!

Maria sa...

Fast jag tycker att tapet och färg brukar följa med när den eländans häftmassan ska bort... Synd att jag inte bor närmare dig, i så fall hade jag gladeligen köpt allt lego!

Rosenvante sa...

Nu börjar jag bara undra; ska ni flytta? Vet att du skrev förut om att ni funderade över det men har ni hittat nått nu?