onsdag 9 mars 2011

Ny idé, ny bok och tuggat tuggummi!

Ett annat projekt som gått segt framåt är Manos-sjalen:(Bilden är från i somras, den är lite större nu men ligger på jobbet!) Garnet är überunderbart; mjukt så jag sitter och gossar mer än jag stickar, ljuvliga färger, allt, allt man kan begära men jag får inget flyt i stickningen och det är...tja...typ...tråkigt...

Så i morse fick jag en idé; jag ska leta upp en snygg avslutningsbård från någon sjal och sätta längst ut! Eco flowers ligger mitt hjärta nära men det finns ju flera förstås! Någon som vill tipsa mig om något skirt och vackert?

Om man gillar att lyssna på böcker på engelska kan man få en gratis just nu. Jag hoppas det inte är någon hake men så här långt har det gått bra! :-)
Audible kan man just nu få ett 14 dagars prova-på-medlemskap. Då får man också prova på att ladda ned en bok (man fick inte välja riktigt vad som helst märkte jag som sökte en särskild bok...men nästan!) Den flöt in snyggt och smidigt och finns nu i min iPod.

Vad jag "köpte"? The Guernsey literary and potatoe peel pie society av Shaffer and Barrows.Återstår att se om det går att lämna medlemskapet sedan eller om jag blir kvar för 8 pund i månaden.

Min kära, skära livboj ser lite ut som ett tuggat tuggummi men jag är glad i den!
Trevlig våronsdag!

3 kommentarer:

aliel sa...

Hoppas att du tycker om boken! Jag har bara läst den, på svenska, men tyckte att den var jättesöt ;-)
Visst är det märkligt hur glad man kan känna sig av något som liknar tuggat tuggummi :-D

4U2! sa...

Tuggummi? Inte mina nikotinvarianter iaf. Nej, snyggt och effektivt det är nog din paroll!
Ha en fin dag.

Renée sa...

Snygga garner bägge två men det nedersta fick mig att bli så glad! Färgerna är precis "mina". Jag har liksom tappat detta med stickning just för tillfället... Men jag kommer snart tillbaks, jag har bara semester, hihi!