måndag 7 mars 2011

Knitwit is back in town!

Ja, inte blir det vackert och inte vet jag till vilka kläder den kan komma att bäras men jag frossar i färgerna, stickar och ler!Tummen är alltid en dum en på vintern. Det började för en massa år sedan då jag arbetade i delikatessdisk och i samband med att jag skivade skinka med en sådan där elektrisk skärmaskin faktiskt med ett vinande ziiing skar av allra yttersta toppen på tummen. Det läkte, tummen var lite sned och platt upptill några år men nu ser den helt vanlig ut. Dock tål den inte kyla och torka så bra...men ett rejält plåster och lite fet salva gör underverk!
Inte något stort problem och jag vet dem som haft och har tyngre och jobbigare saker än plåster på olika kroppsdelar denna vinter.
Kanske är det helt enkelt dags för en annan årstid nu? Jag frambesvärjer härmed VÅREN med solsken och pissemyror:

7 kommentarer:

Bettan sa...

Gillar ditt garn...färgen är kanonläcker!!!! Verkligen en "klick som man vaknar till" av. Ska bli spännande att se resultatet

Rosenvante sa...

Kan vi hoppa pissemyrorna tror du?

Sanne sa...

Gladfärger i ditt garn! Tror att det lockar fram våren i sig självt.

tilda sa...

Det blir en riktig " bli glad " kofta! Härliga färger!!!Det behövs lite färgterapi efter en lång mörk vinter!

AnJa sa...

Jo den är vacker! Den kan du använda till allt!! Håller med, nu kallar vi hit vårvindar friska med porlande bäckar och små tussilago i vägkanten :-)

Mia stickar sa...

Det där är ett riktigt gladgarn och glad blir jag även när du frambesvärjer våren men en liten bön; Hoppa pissemyrorna! :)

Monica sa...

Jaaaaa! Mera vår åt folket!