onsdag 9 mars 2011

NEEEEJ!

På väg till jobbet, på bra humör, i god tid, i god ordning, stickar ut varvet, drar till i stickan för att inte tappa maskor i väskan OCH STICKAN LOSSNAR FRÅN KABELN!
Har hört hemska rykten men inte trott att det kan hända mig.
(Jag vet att jag får en ny på Deisy om jag går dit och visar upp men med tanke på det gigantiska fotavtryck jag gör i världens resurser tänker jag istället vara en hållbar person och LAGA min sticka! Superlim will do the trick. Och det har jag redan hemma sedan tidigare!)

DET SNÖAR!

12 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Hallo Inte visste jag att dom fula prat bublorna bor hemma hos dej oxå HAHAHA. Du får gå till Deisy
och få ny.
Kram hoppas det löser sej.

Sunna sa...

vilken tur det inte var jag för jag blir så himla arg så jag hade säkert slängt allt

Veronica sa...

Laga? Nej nej, då blir man bara garanterat mer förbannad *veta* =)
Gå och få en ny istället. Snöar det? Ha, det kan ni få för att ni har barmark där nere ;)

Renée sa...

Har oxå lagat rundstickor med superlim. Det fungerar men eftersom jag är lite släpphänt så brukar limmet vara lite överallt!

Susilull sa...

Nämen fy vilken start på dagen!
Hoppas du fixar stickan och att humöret blivit bättre!

Anonym sa...

Ja men var glad att du inte gjorde som jag, SATTE mig på sticksömmen och så sa de kras under min välformade häck. . . Gissa om jag var en aning förgrymmad på mig själv??

Mia stickar sa...

Peppar peppar, ingen sticka har gått av för mig än men det lär nog ske nån vacker dag och då kommer ddet nog en hel del fula ord ur mig också!

Sanne sa...

Nä jag la ner det där med trästickor när den tredje (eller var det fjärde?)gick av. De håller helt enkelt inte för min "stickteknik" så nu är det metall för hela slanten. Tur att det är samma kablar så att man inte behöver köpa allt nytt!

Rosenvante sa...

Stackars dig, inget man vill vara med om precis när man är på väg till jobbet.
Hoppas din puls lugnat ner sig nu och att du kan fixa stickan.

Fijaffa sa...

Ibland är svordomar faktiskt befogade :-)

Bluewhiskey sa...

Ack ja, hände mig med för sisådär två veckor sedan. Hoppade lika många svarta grodor ur min mun då som ur din nu :p Jag limmade också min hursom, det ska nämligen fungera utomordentligt tipsades det om på fb onlinestickcafé :D

The Willow Fairy sa...

Oj vad jag kände igen mig i detta inlägg. min kabel hoppade också ur en dag när det snöade mot min vilja... Undra om det var samtidigt - min insident inträffade runt åtta på morgonen... Fast jag slängde faktiskt min kabel, men ha inte heller inskaffat någon ny. Hade redan en till liggande...