söndag 23 januari 2011

Mer akryl!

Mamma och jag tog en sväng till LYSen i Falkenberg (vet inte om det finns fler?!) för mamma ville ha fler nystan till ett projekt hon håller på med. Och jag föll för två olika akrylgarner!Det gröna är NEONgrönt och ganska så rätt för dottern, hon ska få sockor i det.Det jättetjocka var liksom flätat och är redan stickat och klart.På bilden har jag på min nya halsvärmare OCH en väst i finast Vålberggarn, tala om kontraster! Färgerna är verkligen helt fel; tröjan jag bär är sweatshirt-grå, halsvärmaren purpur och västen djupröd och brun.

Om en liten stund vidtar steg 2 i 1000-stegs-projektet RÖJA I SKITEN. Förra veckan gjorde vi en hallgarderob nu blir det nog ett kökskåp.

7 kommentarer:

Monica sa...

Det låter rejält och skönt att Röja i skiten! Så där som att det blir lättare att andas efteråt!

Rosenvante sa...

:) jisses vilka färger du fick fram.
Halsvärmaren ser superskön ut, fluffig o go.
Men det där lila garnet du köpte som är flätat, vad tänkte du göra med det? Ser mysigt ut och faktiskt lite spännande. Verkar som det inte finns nått slut på vad de kan hitta på när det gäller garn.
Vi borde köra det där projektet här också, men jag kan inte jaga min stackars gubbe mer än jag gör just nu. Det får bli ett projekt längre fram när jag kan gå och ha balans igen kanske. (du noterade kanske va?)

Zandra sa...

Det där lila garnet ser verkligen spännande ut!

Mia stickar sa...

Skulle också behöva röja i skiten! Det blir nån låda ibland men efter att tag faller andan av!

Sunna sa...

vilken urgrym grön

Tigris Predikantan sa...

Många färger mycket glädje?

Hoffmans Design sa...

Halsvärmare ser helt underbar ut.
Dom lila och gröna färgen MMMMMMMMM
härligt och fräckt.
Ha en bra onsdag Kram