fredag 21 januari 2011

Alldeles för mycket jobb...

...den här veckan.
Så nu är jag trött.
Imorgon bär det av på mitt mammabesök; bara tre veckor sedan sist men jag har bytt helg med min syster, för nästa helg ska jag på spinn-work shop.
Jag tar bilen till mamma.

Stickat något?

Jodå, på min duck egg kofta (tror färgen hette så, duck egg...garnet är Rowan feltet tweed) och det går galant, inga bilder på det just nu.Och på en varannan-för-annan-mössa i akryl (ibland är jag inte så principfast, faktiskt!) Mycket trevligare garn den här gången, glansigt och mjukt.Nu har jag läst bloggar en stund och känner mig redo för sängen, ska bara ladda iPoden inför helgen med de första skivorna av Ninni Schulmans Flickan med snö i håret. Vet inte om den är bra men jag hoppas!

Trevlig helg!

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

kör nu försiktigt i morgon. jag har startat "snabba cash" 4 gånger idag, men telefonen ringer eller så sövs jag till sömns så jag får prova att starta om i morgon. tror det är en bra bok bara jag får starta den.

Zandra sa...

Ha en bra helg! Brudsjalen blev grym, snyggt jobbat! Själv orkar jag inte ge mig i kast med några avancerade arbeten för närvarande, nöjer mig med de enkla...

Lilli sa...

Färgen på Rowan-garnet ser fint ut, även om namnet är lite udda :) Och brudsjalen är verkligen skir och väldigt vacker.Så produktiv du är!! Ha en bra helg!

AnJa sa...

Ska bli spännande att se! Ha det bra hos din mamma. Önskar jag hade din brudsjal här, den skulle passa perfekt till långkjolen jag köpte igår. Vi ska på stort baluns nästa fredag :-)

Hoffmans Design sa...

Även en trevlig helg till dej
Kram

Maritas Maskor sa...

Vilka härliga garner! Jättevackra!
Ibland, rätt ofta, blir det alldeles för lite tid för återhämtning, men jag hoppas att du nu ska få ta igen dig rejält. Det låter härligt med stickning och ljudbok!!