måndag 15 november 2010

Vad ska man köpa för kamera, då? :-)

Säkert har affärerna något halvtaskigt under rubriken "Bloggkamera"...eller så kan jag börja använda webcamen!:-)
Självporträtt av en skum typ:Lite pixligt, kanske? :-D
Jag stickade idag under både för- och eftermiddagens föreläsningar. Och det var riktigt bra för jag hamnade aldrig i "nu-tål-jag-inte-mer-koma" eller "om-han-harklar-sig en-gång-till-så-går-jag-irritation" utan jag satt snällt och lyssnade, deltog i diskussioner och ställde två riktigt viktiga frågor. Var dessutom på fint humör när jag gick därifrån! Så till den milda grad att en manlig arbetskamrat sa "Du får nog lära mig att sticka!" för han kände sig deprimerad och grinig.

Har läst i någons blogg att Frost är ett trist garn och jag som stickat mycket Fabel i höst måste säga att det är ljuvligare att göra det.
Frost har en tendens att tova sig innan det ens kommit på stickorna och stickar man snabbt händer det att man stickar långt ut på stickorna och då delar sig Frost på ett sätt som inte Fabel brukar. Men jag är nöjd med ytan på det stickade och det mönstrar sig fint, bild kommer så småningom!
Jag ska också finessa till hälen lite grand, förklaring och bild kommer!
Trevlig kväll!

8 kommentarer:

Zandra sa...

Ja, visst 17 är det gött att man kan sticka! Sjäjlv fördrev jag tiden i går morse medan jag väntade på att värdfolket skulle vakna med att sticka :-)

Rosenvante sa...

Ja, hu det där med att välja är inte lätt. Jag får totalt stopp när jag ska bestämma mig och går bara ut eller så köper jag nått bara. Fattar inte mycket av allt man ska läsa. Huvudsaken är väl att det är lätt att ställa in och knäppa och så bra bilder så klart.
Vilken tur att du kunde sticka och att du fick respons på det också.

mary-ann sa...

är det jag alltid har sagt:man måste vara lugn och sansat när man greppar tag i stickningen :))

Mia stickar sa...

När min gamla kamera la av följde ena dottern med mig på en av de större affärerna som bla säljer kameror och där tittade vi och blev visade, sa att vi skulle fundera. Sen sökte dottern igen kameran på Pricerunner (eller hur det nu stavas) och där fanns den betydligt billigare att beställa dock guldfärgad istället för svart. Sen virkade jag ett kamerafodral med asgamar på istället för att köpa till ett antal hundra!

Emelie sa...

Ah, jag ska på utbildning imorgon. Det kanske är okej att packa stickorna då?

Ska det vara en finkamera eller en "den kommer funka till allt"-kamera?

AnJa sa...

Min digitalkamera var för stor för att alltid ha med sig. Jag köpte en Canon IXUS 95IS och är jättenöjd med den. Enkel och smidig som ett smäck. 10 megapixlar och en ganska bra zoom.

aliel sa...

Kul att du vågade dig på att plocka upp stickningen! Man håller sig vaken på ett så bra sätt med händerna i kreavtiv rörelse :-)

Sanne sa...

Visst koncentrerar man sig bättre med stickning i händerna?
Kamera? Jag köpte en som man kan stoppa i fickan. Vet att det inte skulle bli av att ta fram/släpa med sig en stor sak med en stor väska till. Det är vardagsbilderna som är roligast...