söndag 14 november 2010

Snodda bilder, kanske?

Jag börjar i alla fall med en egen; jag har påbörjat ett par sockor igenDet ser ut UNGEFÄR såhär fast garnet jag stickar med är blå-grön Frost:Imorgon ska jag bli fortbildad vilket skulle gå så kolossalt mycket bättre om jag kunde med att sticka under föredragen...Jag skulle lyssna noga, avbryta stickningen för att skriva ned viktiga saker och inte dagdrömma det minsta lilla!Nåväl, troligen kan jag inte med, vi får se och jag ska rapportera ärligt vilket det blev till slut! :-)
Jag ska i alla fall åka buss dit så då är det bra med en hederlig sockstickning i väskan!

75% av familjen har varit ute och traskat i leran vid Sandsjöbacka idag, härligt att röra på sig och få lite frisk luft. Inte mycket att fota faktiskt heller. :-) Eller, det finns andra som redan gjort det och från helikopter dessutom!Om inte kameran dyker upp inom kort så är det kanske dags att fundera på en ny,(som Sunna så rätt kommenterade!) den just nu försvunna har kanske överlevt sig själv...eller så har den inte det men det jag menade var att den har ju några år på nacken...

Nu har far firats med tupp i vin och citrussallad till efterrätt och nu...ska jag nog inte göra något utom att sticka!
Trevlig kväll!

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vet du jag har sådan lyx med kameror. Fick en liten av gubben till födelsedagen ett år, samma år fick jag en i julklapp av jobbet. Så skaffade jag mig dator och fick en kamera av telia när jag skaffade bredband, så jag äger 3 små fina kameror och i år fick jag ju en stystemkamera i present. Men jag har alltid en kamera vart jag än är, jag vet, jag är bortskämd.
Tror nog att strumpsticket blir perfekt på bussen, men under utbildningen?? undrar vad de tänker om dig då, men det kan ju gå bra också, det beror ju lite hur ni sitter o hur det är upplagt. Lycka till

Mia stickar sa...

Så trist att vara kameralös! Nästan allt man fotar är ju numera bloggfoton och trist att blogga utan bilder! Önskar också att man kunde sitta och sticka när man blev skickad på kurs! Tyvärr brukar inte vi få åka buss utan det blir leasingbil om vi ska långt.

sinneskatten sa...

Ler igen kännande , jag ska sitta på föreläsningar hela veckan och har samma funderingar.
Men jag kommer inte att våga ta fram stickningen.
Här är jag för första ggr men absolut inte den sista du inspirerar.
Och på tak om inspiration, varför inte ge fler möjlighet att hitta hit.
Jag har en idé på min sida som jag hoppas kommer att ge många möjlighet att hitta inspirationer.
Kolla om du känner för det.

Renée sa...

Vad trist det där med kameran... Skulle bli tokig! Hoppas verkligen den kommer tillbaka fast kanske efter att du har köpt en ny, eller?

aliel sa...

Första gången jag smög upp en stickning när jag satt i föreläsning kändes det jobbigt. Men ofta kan man visa med ett klokt inlägg eller så i sakfrågorna att man är vaken och uppmärksam, då brukar det inte bli nåt rabalder. Är föreläsaren det minsta kunnig i pedagogik så vet hon/han att man tar till sig informationen bättre med nåt för händerna om man är en "sån sort" :-)
Lycka till.

sanna sa...

Så frustrerande att kameran är borta. Hoppas den dyker upp snart.