torsdag 18 november 2010

Kamera...

Hm, jag vill ha en Lucky Luke kamera som jag kan dra snabbare än ljuset och fyra av utan att sikta och ändå få gloriösa bilder! :-)
Och så ska det gå att krypa nära så att jag kan demonstrera själva fibern i sakerna jag stickat!

Jag hade några underbara dagar fredag till tisdag när jag kände att jag var med i tiden, hann med, hade koll men nu har det rasat igen.
Tisdags kväll satt jag på föräldramöte i sonens klass och det framkom saker som verkligen känns trista även om jag inte tror att det berör sonen på något direkt sätt. Vacklade hem, sent, sov iofs gott.
Onsdag morgon hade jag en tid att passa, var lite sen, hoppade på en buss utan att riktigt kolla och höll på att trilla om kull när den SVÄNGDE uppför Aschebergsgatan istället för att som jag tänkt mig ånga på LÄNGSMED Vasagatan. Japp, tio minuter försent är inte någon riktigt bra start på dagen.
Efter jobbet en sväng ned på stan för att tillsammans med sonen inhandla vinterskor, hem, laga middag, veckotvätt och klappa på ullen som kom från World of Wool...
Den blå och den gröna hade rätt färg, den röda har en underbar jordgubbsrödfärg som är helt fel för Tant Röd som ska få sjalen, så där får jag nog göra något. Så småningom!

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

nej starta dagen med försening är inte bra.
Min dag igår var bara hemsk och tog sådan kraft. Vet inte när jag var så slut o nere sist.
Vi hoppas vi får en bra dag idag så orken finns kvar när vi kommer hem i kväll.
Kram

Elisabeth sa...

En sådan kamera höres underbar ut! Men det är jobbigt när det blir fel i skolan, vi hade sådant sista året i vår dotters klass och det är påfrestande för båda barn, lärare och föräldrar. Hoppas det ordner sig.

Lotte sa...

En sån kamera vill jag också ha.. ;) Hittar du en så hojta till! ;)

Renée sa...

Jag skulle oxå vilja ha en sådan kamera... Fast sen får den inte vara för tung och klumpig så man inte tar med sig den ändå. Nu har jag en canon 10 mpxl, den duger väl...
Ha det gött!

Sanne sa...

Tur att inte alla dagar är sådana...

Lilli sa...

Så synd att din kamera inte kommit fram...eller?? Du kanske hellre vill ha en ny nu ändå? Skulle också behöva en ny kamera, egentligen. Just en sådan som du beskriver :) Hoppas att du "kommer rätt i tiden" snart igen :) Ha det gott!

Annika sa...

Jag skulle också vilja ha en sådan kamera! :-)
Det är jättejobbigt när skolan inte fungerar för våra barn, även om de inte är direkt berörda. Hoppas bara att skolledningen gör något åt det, om det skulle behövas.
Ha´ det gott!