tisdag 29 juni 2010

Sommarmorgonsfunderingar (Stickfritt inlägg!)

Här kommer en liten berättelse från verkligheten.

Jag ville köpa mozzarella men hittade den inte i ostdisken. Då slog minnet till och för mitt inre såg jag en liten kyl med halloumi i fruktavdelningen, kanske fanns mozzarellan på samma sätt? För att inspirera till goda sallader? Återvände dit, hittade en expedit och frågade efter mozzarella.

Hon såg sin chans att briljera:

"Mozzarella är en OST, den har vi i CHARKEN!"

Jaja, bara expediterna vet var grejorna är kan man förstås ha mjölet bland konserverna och godiset i frysen!

Om inte kameran var på landet skulle jag ta en bild av mina otroliga petunior! I stället lånar jag en bild och så får den goda betraktaren tänka sig blomprakten i rött, lila, kraftigare rosa och framförallt vitt!Och så är det två krukor! :-)

4 kommentarer:

AnJa sa...

Hahaha ja du, expediter finns av alla de sorter :-) Jag smakade mozzarella för första gången i midsommar. Tyckte inte den smakade nånting. Lite sorgligt för jag har trott att jag skulle tycka det var smaskigt.

Rosenvante sa...

Mozzarell gillar jag.
Ibland kan man undra över expediterna, en del är så hjälpsamma och så finns det de som är bara på helt fel plats. Din var nog lite mitt i mellan.

Sunna sa...

mm jag kan inte tänka på något annant nu än mozarella

Lilli sa...

Dina inlägg är verkligen roliga, underhållande, allvarliga, kloka och tänkvärda många gånger :) Dina ordsvängningar är kul :"...så får den gode betraktaren tänka sig blomsterprakten..." Riktigt trevlig läsning!
Tack för dina gulliga kommentarer.