måndag 28 juni 2010

Näverstickning och dominostickning

Har lite restgarn som kunde bli ett hyfsat sittunderlag och så tänkte jag att jag kunde passa på att prova näverstickning. På biblioteket hittade jag en bok om dominostickning som verkade fiffigt och på nätet hittade jag denna blogg med detta inlägg ...

Så nu är jag supersugen på båda och kan inte bestämma mig!

5 kommentarer:

Annika sa...

Tack för din kommentar om min instruktion för näverstickning! Det gläder mig oerhört att få veta att det funkar! Kul att hitta till din blogg också!

Rosenvante sa...

Du får köra båda och testa vilken du gillar mest.
Hittade också en blogg genom min dotter, har adressen på facebook, men hon gjorde också så vackra grejer i dominostickning.

Mia stickar sa...

HAr provat en ruta dominostickning men just då hade jag fel garn, fel färger osv så jag la projektet åt sidan. Spännande att se vad du hittar på!

Fijaffa sa...

Tack för tips på sticktekniker som jag aldrig har hört talas om, både här och lite längre ner... linen stitch tycker jag ser jättefint ut, vill jag gärna testa någon gång. Näverstickningen ser också jättefin ut. Det finns bara alldeles för mycket roligt att testa :-)

AnJa sa...

Ja, det finns så himla mycket roligt man skulle vilja prova på. Ser med glädje framemot att följa vad du kommer att välja :-)