torsdag 1 juli 2010

Både OCH!

Har varit nästan helt utan kontakt med min dator och därmed mitt bloggande på grund av en kvarglömd datorsladd... när datorn larmade om mindre än 5% kvar i batteriet blev jag nervös!

Jag påbörjade ett sittunderlag i näverstickning. Väldigt rolig stickning, räknar man rätt från början så blir det liksom rätt automatiskt sedan. Sedan tänkte jag bortskämt att jag KAN VISST få allting jag vill så jag gjorde lite dominosticking i kanten! (Röd triangel!)
Och det var också roligt så jag kommer att göra ett sittunderlag till i enbart dominostickning. nu gäller det bara att få restgarnet att räcka, kanske måste köpa lite extra! :-D

Min tovade väska är långt gången nu, ska sticka kanten (har en fiffig plan!) och axelrem, tror faktiskt den kan bli skojig och så blev jag inspirerad av att Rosenvante hade börjat på Bird's Eye Shawl och började också på min...men blev arg så jag visslar! FÖRSTÅR inte mönstret och så stickar jag med dumma aluminiumstickor eftersom mina Knit Pro i rätt storlek är upptagna.
Tror jag låter det vila ikväll, kanske går det lättare imorgon!

6 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Vilka härliga färger, domino är kul!

Mollamaja sa...

Åh, jag drömmer lite om att kunna göra väskor, hoppas du lägger ut en bild på din tovade väska när den är klar!

Honsomstickar sa...

Vilka härliga färger! Dominostickning ser så svårt ut tycker jag!

AnJa sa...

Wow, vad läckert det blir!

Iwona sa...

Vilken intressant stickning i fina färger! Och jag vågar aldrigt sticka på något annat sätt än "vanligt"...

Rosenvante sa...

Härligt att du fick sådant flyt på Dominostickningen.
Sjalen, tog ett litet tag innan jag fick flyt och då är det bara 4 varv att hålla ordning på. Men min Knit Pro lossnade och en massa maskor ramlade bara av, så jag fick pilla upp 4 varv innan jag hamnade rätt igen, då var jag inte glad. Men skam den som ger sig. Vi kämpar väl på.