söndag 9 maj 2010

Bild på eländet

Mitt förra inlägg visade lite diskret en liten, liten del av jättesäcken... och det var med avsikt, för jag känner mig lite lagom korkad som sitter där och stickar på mitt jätteprojekt utan en enda tanke i skallen.

Men vad sjutton; man får väl ha lite distans! :-)Tändsticksasken ligger där för att ge en uppfattning om dimensionerna.
Jaja, om jag nu är en anings trögtänkt, så är jag i alla fall flitig!

Har arbetat riktigt duktigt i nästan två timmar, liten paus för att ladda I-pod, snabb-blogga, frogga och fika!
Hoppas att ni som inte behöver arbeta idag just har vaknat, sträckt på er och planerat en ljuvlig söndagsfrukost med lite lyx!
Trevlig dag!

8 kommentarer:

Bettan sa...

ja visst ska det bli lyxfrukost!!! Ägg, gott kaffe och rostat bröd...alltid skönt på söndagar, när man utan stress kan sitta med i stort sett HELA familjen och prata , äta och umgåst vid frukostbordet. Sen är det som vanligt i veckorna, upp tidigt snabb frukost , skola och jobb. Ska bli roligt att se det färdiga resultatet på väskan. Trevlig söndag. Kram sytanten

Renée sa...

Jag har oxå tänkt göra en stooooor väska som jag ska tova. Tänker nog lite som du där att jag ska testa mig fram... Än har jag inte kommit så långt som till stickorna men det ska banne mig bli NÅGON gång. Lycka till, det blir säkert jättefint!

Heldri sa...

Det ska bli spännande att se mönstret växa fram på din väska för det ser lovande ut.

Och en riktigt stor väska kan väl egentligen aldrig bli fel? Jag brukar i alla fall ha med mig flera olika stickprojekt när jag ska bort och då behöver transportförvaringen vara väl tilltagen.

Mollamaja sa...

Du är så duktig du :-)

The Willow Fairy sa...

Ja den räcker nog till en och annan stickning - beroende på hur mkt den filtar sig förstås. Kul att följa - kul att det finns folk som bara kastar sig handlöst ut i stickningen utan mönster och skydsnät...

Iwona sa...

Den kommer att bli säker jätte fin! Kul att se mönster växa fram. Väntar på mera bilder!

Dottern sa...

iPod mamma, inte I-pod! Skäms!

Sunna sa...

MMM lyxfrukost fick mig genast sugen på att bo på hotell, en riktig hotellfrukost snarare