lördag 17 april 2010

Nya tag och något mera...

Bestämde mig för att sluta gnälla om mina stickningar. Planen är nu:

Sockorna "Extra allt" stickade jag på i bilen (mer om det sedan) så nu känner jag att jag är på spåret med dem igen!(Blixtbild!)
Silkessjalen har fått en egen påse, tror inte det är något fel på den stickningen, den vilar bara... (It´s paining for the fjords!)

Branching out repade jag upp och började om; man ska inte påbörja stickningar vid fyrasnåret. Fingrar och huvud är inte på topp då!

Echo Flowers är nog mitt egentliga bekymmer och jag har bestämt mig för att bita i det sura äpplet och repa upp. Det blev fel och så slarvlöste jag det och så blev det inte riktigt bra så jag fuskade på nästa varv...och nästa och nu är det banne mig inte kul längre!
Men det blir kul och jag kommer känna mig duktig när jag väl repat upp, tror jag...

Och titta här:
Vad är väl detta för vissen tråd? Vem har väl gjort den? Jo, jag. På min egen spinnrock! Vi satte oss i bilen, maken och jag och åkte på spinnrocksutflykt!
Jag ska putsa och feja och utforska noga men jag kunde inte låta blir att försöka spinna, bara lite, lite. Och det gick inget vidare men vad kan man begära?! Jag är nöjd och belåten, tror att den blir bra och att jag kan lära mig! (Notera att den har TRE spolar!)
Men nu är jag trött och ska snart lägga mig.
Sov gott!

4 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Ett praktexemplar - det är ju till och med små hållare till de extra spolarna, väldans praktiskt när man ska tvinna - Grattis.

Carola sa...

Jag tror det är en jättebra rock. Lite kärlek är allt som krävs :) Och att du hittade en med flera spolar till är ju nästintill ett mirakel :)

Rosenvante sa...

Det där med spolar fattar jag inte ett jota av, men enligt de andras kommentarer förstår jag att du gjort ett fynd, bara att gratulera.
Kanske lika bra att du repade upp om du inte var nöjd med sticket, bättre vara nöjd och använda än att sticka o lägga på hög.
Jaha, då ska man få vara med om en ny historia på bloggen, kul. (ditt spinnande) Jag är så impad av alla som gör det själv och visar sina fina resultat och ibland mindre fina men det är ju fortfarande egen gjort och det slår det mesta tycker jag.
Ha en bra dag

Tigris Predikantan sa...

" Att våga testa är en dygd" - Tigris citat!
:)