lördag 17 april 2010

Inställt!

Maken skulle resa till Portugal i morgon och jag skulle städat balkongen. Makens resa är inställd och jag tänker mig att det troligen är bortkastad möda eftersom det finns en vulkan vars aska så sakta singlar ned....
Nu har jag fler stickningar på gång än jag vågar tänka på och det går inget vidare med någon av dem... :-)
I går strosade jag förbi Panduro för jag tänkte att OM de hade mitt väsktyg där så kunde jag börja på den också, utöver att jag vankar som en äggsjuk höna och väntar på min slända (saknar jag självbevarelsedrift TOTALT?!)
Lyckligtvis så hade de en massa vackra tyger som jag inte tyckte passade till min tänkta väska (phu!) men de har ju alltid stickmarkördelar och dessutom garn som jag inte tänker erkänna att jag köpte... (Marks och Kattens Eco Bomull, benvitt... och lite, lite kardad ull...)
:-)

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilka söta markörer. Visste inte att Panduro hade sådant. Vi har en butik som jag aldrig besökt, får bli ändring på det ser jag.
Trist att maken inte får komma iväg. Tänk vad en vulkan kan ställa till med.

Renée sa...

Trotsar min huvudvärk för lite surfande på "mina" bloggar...
Vulkanaska ja... Vi ska till USA i sommar och denna askan kan vara kvar i över 2 år... Ja, ja... Det som sker det sker eller hur? Synd om din man som säkert va inställd på att åka.. Hoppas han kommer iväg vid ett senare tillfälle. Kram, kram på er!

Anette sa...

Visst kan man väl kalla garn för lördagsgodis? Det ska man ju ha på lördagen (iaf enligt alla barn):)