söndag 18 april 2010

Nu är det klart

Det var surt att sticka baklänges på Echo Flowers och det egentliga felET var en enda missad YO.!
Nåväl, nu är den stickningen också i ordning så nu funderar jag på att starta ytterligare något, enkelt...kan detta vara startitis?
Men, skämt å sido, mina andra stickningar kräver läsning av beskrivning, man behöver väl något där händerna kan greja på egen hand, så att säga?

Svaret är ja.

Jag har frostat av frysen idag och rensat i badrumsskåp och nu surrar dammsugaren hemtrevligt i makens händer.

Hm, vad ska jag hitta på nu då? Ska titta i min To-Do-List....

6 kommentarer:

Emelie sa...

Jag duktig du är! Då förtjänar du helt klart en skön-stickning, något som bara flyter på av sig självt och blir fantastiskt i slutändan.

Renée sa...

När man blir sjuk så blir den där "att-göra-listan" längre och längre... Så har du INGET att göra, hör av dig ;-)

Carola sa...

Det där måste ha varit ännu surare än den upprepning jag precis sitter med. Jag har stickat baklänges i fyra varv nästan för jag hade gjort för många hoptagningar på en spetsstickning. Hur kan man fortsätta sticka, glad i hågen, utan att märka att maskantalet har krympt till nästan hälften?!

Rosenvante sa...

Byta Portugal mot dammsugare måste kännas surt, stackars din man.
Klart du ska få belöning nu när du varit flitig, sätt igång bara.

AnJa sa...

Här har det bakats i helgen. Inte en maska stickad. Duktig är du som stickar baklänges när det blivit fel. För mej hamnar det i NES-högen. (Never Ended Story...) Roligt att se ditt spinnprov! Visst är det fantastiskt att få till garn!!!

Therese sa...

Jag tycker du är fantastiskt, och kanske är det så... när man lägger så många timmar på ett konstverk kan det kännas lite konstigt att man inte stickar ett par varv bakåt för att rätta till en yo. Fast samtidigt är man i behov av att acceptera att ett hantverk är ett hantverk och att det du gjort är good-enough!