måndag 19 april 2010

Nu vet jag!

Jo, jag har nog tappat självförtroendet och därmed förmågan; stickade några varv på Ech Flowers och kände att det inte gick bra. Kollade i morse och det var rätt. Jag menar att det inte gått bra! YO fattades, denna gång på fler än ett ställe... Kanske på grund av smygande syrebrist, min "smygastma" stör mig lite just nu?
Det gör inget med lite fix och trix men det får inte blir för mycket av den varan och särskilt inte nu, i övergången till bården som liksom ska säga TADA, med pluppar och hela härligheten!

Men nu kom jag på vad min skön-stickning ska bli; ska göra en vintersjal/scarf av mitt tjocka, röda mohairgarn. Har en idé om mönster men det skadar väl aldrig att kika, bara helt snabbt (en timme eller två) på Ravelry? :-)

3 kommentarer:

Lil sa...

Hejsan! Tack för dina kommentarer hos mig. Blir så glad för dem :) Jag stickar sällan sockor, men letar just nu efter mönster. Ditt tips med att mäta runt foten är ju smart!
Det är inte så kul att sticka bakåt som du säger, men några varv går ju an. Det är ju inte heller så kul om det syns för många tydliga konstigheter i ett mönster. Något eller några små fel som smugit sig in kan däremot vara charmigt. Då syns det att det är handgjort, om det skulle synas alls :) Och vem är väl perfekt..? Ingen av oss!! Ha det så gott!

Rosenvante sa...

Ja, den där lilla stunden blir lätt flera timmar. Blev så full i skratt när jag läste det där med en timma eller två. Tiden rinner liksom bara iväg när man tittar på sådant man gillar.
Hoppas du inte har för stora problem med astman och att du har en jobbig tid framför dig nu.

Sunna sa...

ravelry behöver man bara slå in adressen på så har det gått en timme, underbar sida