fredag 5 mars 2010

Denna dag, ett liv...

som farbror Melker brukade säga. Tror att jag som barn inte riktigt förstod djupet i detta men vill nu på samma ytliga sätt säga: Denna vecka, ett år! Det är så det känns, det har varit extra av allt utom sticktid.
Men idag, en ny dag, ska jag glida in på enkla arbetsuppgifter, runda av i god ordning, strosa hem förbi Deisys och köpa Drops Delight till dottern som vill sticka halsduk som Blyga killen. Samma färg som Therese använde till sjal (andras bloggar ÄR inspirerande!) och sedan glida in på biblioteket.
Inga planer för helgen (utöver tvätta och städa förstås!) men hittar nog på något

Japp, just nu känns det bra!
(Inte min egen bild!)

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Visst är det skönt med fredagar. Jag slutar vid 3 och gubben har lagt upp sin arbetstid så vi går samma tider, så skönt. Ska bara hem och vara också, så skönt. Får nog hem två ungdomar också i kväll och då ska det ätas lite extra gott också, myspys alltså.
Tur vi har nätverket över svedala så vi kan kolla in och få tips och hjälp av varandra. Kul att dottern ska sticka också tycker jag, du får väl visa resultatet sen.

The Willow Fairy sa...

Känner igen det där med extra allt - utom tid...

Ska ha lite andra arbetsuppgifter från måndag, så denna veckan (läs onsdag-fredag) har jag försökt sätta in en annan tjej i min roll och samtidigt lära mig min nya och faktiskt göra en hel del av mitt gamla jobb där emellan...

Cecilia sa...

Det där är intressant! När jag slutade på mitt förra arbete så delades mina 100% upp på två andra personer 50%+25% vilket kändes lite sårande...trodde de att jag sovit 25%? (Fast sedan så funkade det inte, förstås.) Tror att när man gör sitt arbete väl så verkar det som det sköter sig själv...haha!