torsdag 4 mars 2010

Aha!

Ivrig efter Emelies tips vände jag datorn och letade efter lämpliga skruvar. Såg med en gång vilka som borde undvikas...
Sedan åkte jag med sonen på orkesterträning och när jag kom hem så fungerade mellanslagstangenten igen! Men N.... är seg....
Jag har helt enkelt ett rörligt problem, en smula, föreslår dottern! Tror att jag ska investera i en sådan där tryckluftsmoj som Emelie föreslog. Då blir också sonen glad, han har varit för en sådan länge...

Vill även passa på att visa min rumsask:Det tog blankt en månad! Först vattnar jag för mycket. Sedan torkar jag ut den. Sedan vissnar den!

7 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Jag har hittat en ny blogg att följa via Rosenvante ikväll.
Jag har inte hunnit läsa igenom allt än, men jag ska göra det.
Gillar att läsa om det andra gör i handarbetsväg och blir inspirerad av er, men får inte så mycket gjort själv.

Rosenvante sa...

Hm, du sitter väl inte och äter kakor eller ännu värre, knäckemacka över datorn? :D
De där rumsaskarna har jag slutat köpa, får alltid spinn och elände på dem, eller så slutar de som din. De är ju så fina när de står där och vill bli köpta, men nu har jag lärt mig.

Sunna sa...

Investera dig i ett nytt skönt tagentbord. kostar inte så himla mycket och passa även på att kolla in plastblommorna. jag har i stort sett bytt ut alla vi har, ingen hade tid att sköta dom

AnJa sa...

Så där uppför sig azaleor för mig så dom kommer inte in i mitt hus igen. :-) För det kan ju inte vara så att det är jag som sköter dom fel??

Cecilia sa...

Äta vid datorn... hm, det händer nästan oftare än att jag inte äter vid datorn! Och knäckemacka med korv är väldigt gott! :-)
Jag visste ju hur det skulle bli med rumsasken, får se om jag lärt mig nu!
Min mamma har haft en vinterros av plast i sin balkonglåda utanför dörren hela vintern och den fyller sin funktion; lyser upp, kräver ingen vård och vissnar banne mig inte!

Cecilia sa...

Tala inte om azaleor! Eller cyklamen! Jag kan faktiskt inte ens klara saint paulor längre...
Tror att det delvis beror på att jag gör fel och delvis på att växterna är så hårt drivna i plantskolorna. Åtminstone vill jag tro det!

Emelie sa...

Haha, äta vid datorn ja.. det är nog därifrån många av problemen kommer. Knäcke och tangentbord parar sig dåligt. Hoppas att du får ordning på tekniken!