torsdag 18 mars 2010

Blomman för i dag!

Någon som kan gissa vad detta är?De stora gröna bladen hör till en dammig orkidé. Jag visar inte blommans blad, för de är...verkligen...speciella...Men jag visar stjälken, den är lång. Jag har inte sett denna växt blomma förut, så jag är lite stolt.

För övrigt har jag kommit in i mönstret på echo flower. När jag väl placerat in mönstret så kommer nästa varvs maskor ganska logiskt. "2 to 9" och "3 to 9" är liiite bökigt men när det varvet väl är gjort så rullar det på rätt bra!

6 kommentarer:

Sunna sa...

wow är det en porslinsblomma, underbart ett vårtecken

The Willow Fairy sa...

Att blomman inte tillhörde Phalinopsisen det kunde jag sluta mig till, men vad det är vet jag inte. Något som inte blommar så ofta tydligen, men som man ändå har hemma då för bladens skull antar jag. Kan det vara någon form av fetbladsväxt?

Grattis till den andra blomman som du överlistade.

Anette sa...

Jag hoppas du talar om vad det är för blomma. Den var ju så söt!

Iwona sa...

Finn blomma men jag vet inte vad är den för någon, inte orchidée...
Echo flowers blir fin - jag vågar inte ge mig på det här mönstret - men kanske det är inte så svårt?
Från mitt garn blir kanske en mössa - tack för tipset - mössa tror är bäst - lite för lite garn för ett halsduk tror jag...
Trevlig helg!

Rosenvante sa...

Häftigt att få den att blomma.
Sjalen ser verkligen urgosig .

Lil sa...

Vilken läcker sjal! Det är så inspirerande att se vilken färg och form andra väljer. Ibland är jag försiktig av mig i färgvalen. Det är så kul att se hur fint något blir i en färg som jag kanske själv inte skulle vågat att testa. Oftast blir min reaktion; "oh så snyggt det blev i den eller den färgen". Sjalen är jättesnygg.
Ha en riktigt gó helg.