söndag 31 januari 2010

Söndagskväll

Här knallar min två kära barn in i snöyran. En kvällpromenad i snö bort mot "Kullabacken", där de åkte pulka när de var lite mindre!
Jag har stickat färdigt två "varannan-för-annan"-bebishjälmar. Jag tycker om Regia, fina färger och lätt att sticka! Garn trasslet i mitten högst upp är den enda halvmeter som blev kvar, inga rester här! :-)
Det blev påtade snoddar, ville ha dem enfärgade och I-cord tog för mycket garn.I hörlurarna Neil Gaimans Neverwhere. Dottern har rekommenderat fast hon läser och jag lyssnar. Fantastisk berättelse

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Oj så många baby mössor du gjort.

AnJa sa...

Visst är det givande med bloggar! Jag är glad att jag hittade din fina sida åxå!!! Mysiga bebishjälmar i färger man blir glad av!

Therese sa...

De är så rackarns fina, dina bebishjälmar i glada färger. De ser så fantastiskt välgjorda ut! Jag har ännu inte påbörjat en än, och den tilltänkta jäntan är snart tre månader! :-O Men det har väl att göra med att jag ännu inte avslutat nåt!

Ginas stickverkstad sa...

Så söta mössor, den sitter så bra.
Tack för inlägget.
Kram Gina

The Willow Fairy sa...

Vad fina de påtade knytbanden blev - hur gör man sådana? har du någon bra länk med beskrivning får du gärna tipsa. Och boken - Neverwhere - vilken genre är det? Gillar talböcker - älskar böcker överhuvudtaget, men de tog ju sådan tid från allt annat jag ville göra, men nu kan jag ju göra båda samtidigt.