onsdag 2 augusti 2017

Tre små sommarplaner

Förutom allt jag vill göra på tomten och med huset har jag har tre små... förhoppningar.
1) När jag var liten tyckte jag att obehagliga lukter var så obehagliga att jag liksom stängde näsan invärtes. (Fråga inte hur man gör om du inte kan,  jag vet inte hur det går till!) Så mitt luktsinne har liksom avvecklat sig har jag märkt.  I sommar har jag beslutsam låtit alla dofter,  lukter och stanker rusa in i mitt luktorgan och jag tycker att jag känner mer!
2) Runt 2002 ( alltså i 40-årsåldern) avvecklade jag förmågan att läsa, övergick helt till ljudböcker.    I sommar har jag börjat läsa med ögonen igen. Jag har läsglasögon och det är ganska mysigt att läsa på det viset.  Nackdelen är att det är svårt att sticka samtidigt.  Jaja, win some. ..
3) Makens fysioterapi övergick vid nyår i vanlig gymträning med hustrun,  2 gånger i veckan. Men här i stugan behövdes något annat och jag har tagit mig för att jogga-hoppa-lunka-dansa! Musik i öronen, enslig skogsväg, ingen prestige...och det är så roligt!
Och idag, precis när min motor började gå på alla cylindrar, halvägs in på You can call me Al och lunken övergick till språng kände jag lukten av Stinksvamp! Hur tydligt som helst! Och efter introt till Walk of life fylldes hela huvudet av doften av pors!
Men jag får inget stickat...
(Bildkollage är dekoration men alla bilder fulla av min sommar! )

3 kommentarer:

fale artut sa...

Var sak har sin tid, det är ett fint collage av bilder du har lagt upp!!
Spinnrocken och hängmattan ser lockande ut!

KataM sa...

Det låter som bra planer. Och stickningen hinner du väl med i höst. :-)

AnJa sa...

Säger samma sak! Vilket härligt inlägg. Jag kan se dig framför mig på skogsvägen skuttandes och luktandes!