fredag 10 januari 2014

Fredagskväll i sticksoffan

Jag stickar på Ishbel ikväll men sedan kommer jag att snabbsticka raggsockor som ska värma kalla fötter i Syrien. Detta via en grupp på Facebook. Första paret är nästan klara.
Vill du sticka till detta men inte är med i Facebook kan jag förmedla!

9 kommentarer:

Rosenvante sa...

Ser så mysigt och hemvant ut. Spinnrocken i bakgrunden och härliga projekt på stickorna.

AnJa sa...

Sjalen ser helt underbart mjuk ut! Igår anlände Kung Bore till Hökmark och det med besked! Det vräker ner snö. Har kommit uppemot halvmetern sedan i går. Snökanon kallas det visst. Jag är lycklig men det är inte Gubben min för nu börjar skottningssäsongen ;-)

Mia stickar sa...

Att sticka till hjälpprojekt ger en liten kick! Stickade ju förut yemenvästar och skickade till Afrika men den kontakten finns inte längre! Ska bli kul å se din sjal, färgerna verkar fina!

Margita sa...

Ja förmedla min son är journalist och jag har sett bilder med barn barfota i snö, sockar kanske hjälper.

aliel sa...

Jag skulle gärna skicka sockor till syrien men hänger inte på fb. Berätta vad som behövs och vart jag kan skicka dem. Deadline? maila mig gärna aliel1968@gmail.com

Maritas Maskor sa...

Det finns inget bättre än en stickfredagskväll!
Och Ishbel är ett jättefint mönster!
Fint av dig att sticka till andra som behöver också. Jag har också funderat på att sticka under året som kommer så där lite ibland och lämna till nästa höst.
Jag vill försöka hinna det i alla fall.

Otaliga projekt sa...

Nu är jag sååå nyfiken.... Var det du som vann förstapriset i 10:- utlottningen? Isf vill jag bara gratulera.om inte - synd.
Jag blev trea! Tjohoo!

Sunna sa...

det är ju faktiskt en stor fördel med all denna media, att såna här projekt får sån stor spridning, klart vi ska ställa upp och sticka

Anonym sa...

Hej!
Jag vill gärna hjälpa till med att skicka sockar eller mössor till Syrien. Vill du maila mig hur man gör?
angelaeriksson@hotmail.com
Tack
Angela