söndag 8 december 2013

En award till mig!

Denna slaskiga, snöiga stormiga eländesvädersdag kan det väl passa bra med en Sunshine award och jag har fått den av Mia med bloggen Mia stickar.

Med awarden följde några uppmaningar; jag skulle länka till den som gav awarden, skriva 10 saker om mig själv och skicka vidare till 10 andra bloggare som lyser upp bloggvärlden för mig.

Så nu börjar jag med att skriva 10 saker om mig själv....hm....FINNS det ens 10 saker att säga om mig? :-D

1) Jag gillar att sticka strumpor, har just nu 5 par på gång, men det är det ingen som vet, jag låtsas att det är två för fem är bara too much!
2) I källaren har jag en massa ull som jag längtar efter att få spinna!
3) Jag har en nyupptäckt vurm; storkok. Idag har en jättegryta gulasch och massor med köttgrotta sett dagens ljus. Just nu är det rejäl mat från 60-talet som gäller. Inget franskt rajraj. :-)
4) Precis nu pågår säkerhetskopiering av min dator eftersom jag fick en rejäl varning förra helgen då min dator plötsligt vägrade starta. Lång historia i kort format; den gör det nu men jag hann fundera på vilka foton som enbart ligger på datorn....
5) När jag började blogga trodde jag att jag skulle hålla på 3 månader. Max!
6) Bloggivern går lite upp och ned men det gör inget. När jag håller på som mest så läser jag och kommenterar massor. När det är lite segare med bloggen lägger jag mest ut färdiga alster och läser väldigt få bloggar. Men jag läser alltid Rosenvante, AnJa, Mia stickar, Fale Artut, Nu eller aldrig, Sunnas blogg, The knitting seaman, Kamolini, Maritas maskor och Stickfantasi. Jag kommer inte skicka awarden vidare men om någon av ovanstående skulle vilja ta åt sig så vill jag säga tack för alla trevliga lässtunder!
7) Vi har flyttat alldeles för mycket de sista åren men nu är både lägenhet i stan och stuga på landet helt rätt, det känns skönt!
8) Jag önskar att jag slapp att gå ut i regnsnöploppet men om en stund måste jag. Verkligen.
9) Jag kommer inte på något mer att skriva....
10) Tack till dem som härdat ut ända till tionde punkten! :-D

Trevlig andra advent!


5 kommentarer:

Margita sa...

Jättekul att få veta mer om dig och tack för att du är trogen min blogg trots att jag skriver väldigt lite bara visar vad jag gör

Margita sa...

PS jag glömde att berätta att vi följer nästan samma bloggar

Mia stickar sa...

Kul att få läsa lite mer om dig! Fin sjal härnere!

Rosenvante sa...

Åh söta du, så glad jag blir av dina ord. Vet du det är så för mig också,din läser jag alltid när jag är inne.
Ska försöka ta mig i kragen och få till ett inlägg snarast. I morgon kanske eftersom snickarna är här så då kan jag i te göra så mycket annat.

Monica sa...

Gulledej! Jag tror att du och min mamma är de enda som läser min blogg!