lördag 4 maj 2013

Välkommen, Vitsippa!

Kunde inte hålla mig, plockade årets första vid stugan lite för tidigt, men de slår ut i stugvärmen:

Dottern och jag tog tåg och buss hit men hade massor med motflyt (=brand på banvallen!) så det blev en ganska dyr omväg och lång resa. Nu är vi i alla fall här och det är härligt!
Lökarna jag satte i höstas har kommit. En krokus:

Och en tulpan:

Här har varit besök av något djur som bökat, vad kan det vara?

Dottern ska cykla in till COOP om en stund, det är en knapp mil dit och förstås lika långt tillbaka. För mycket för mig men sammanlagt mindre än hälften av vad hon cyklar varje dag...
Hennes tigersockor är klara.

Inte så tigeraktiga men ganska fina ändå. Jag är nöjd med hur jag får till korta-varvs-hälen nu, får inte det där lilla hålet längre:

Nu ska jag skriva inköpslista och sedan ska jag ut och...pyssla! Mmmm...

7 kommentarer:

Mia stickar sa...

Låter så mysigt med sommarstuga! Här har de första lökarna också börjat dyka upp och det är inte så många snöhögar kvar! Sockarna blev fina, den där hälen klarar jag inte av!

KataM sa...

Åh, vilka ljuvliga vårbilder! Och vilken fin vas du har till vitsippan.

AnJa sa...

Håller med, så mysigt att få åka till stugan på våren! Sockarna ser jättefina ut!

Karin sa...

Hallå! Vad kul att se ett par tigersockar jag har gått och "klämt" lite på det garnet :) Nu får det nog bli ett par tigersockar för mig också Karin

Annika sa...

Tack snälla för tipset om provlapp att tova. Det borde jag ju ha kunnat tänkt ut själv... ;-) men ibland blir man helt bortkopplad i knoppen!
Önskar dig en skön vårdag!

susiloci sa...

Que bonitos calcetines!!!!!!

nattugglan sa...

Så fina tigersockorna vart..jag har också kollat in det garnet..Jag tycker så om att cykla.. men jag har inte vart ut ännu med min cykel.. måste kolla däcken först...men nu städar jag..o slänger, måste få ordning i klädgarderoberna nu..