söndag 30 december 2012

Tråkig mellandag

Eller så är det själva jag som är lite tråkig?
Jo, får nog ta på mig lite ansvar där, känner jag, men jag kan nog vila mig i form! :-)
Jag har stickat ännu en "smalsjal". Vet inte vilken i ordningen  men det var hos Rosenvante som jag första gången såg mönstret.
Den är i Schoppelwolles In Silk och det är ett fantastiskt lätt garn. Inte sådär jätteroligt att sticka, dock. Lite stumt men det får man kanske finna sig i om man ska få silkesfibrer runt halsen? När jag valde härvan tyckte jag att den var friskt duvblå, i stickad form tycker jag att det är lite mer åt galonbyxehållet men det kan vara bra för mig att prova lite olika nyanser.
För övrigt har jag virkat fler snöstjärnor, köpte för ändamålet lite bättre garn hos Pernillas garn och pyssel i Skara, liten trevlig butik som ska få fler besök vad det lider...
Kanhända jag känner mig lite mer pepp på tillvaron om jag plockar undan lite och sedan tar mig en kopp te i min nya fina kopp? Värt att prova, i alla fall!

8 kommentarer:

Garnhumlan sa...

Te i ny kopp och stickning brukar vara en oslagbar kombination, kanske till och med en nystickad silkesjal om halsen. Tycker att den ser skön ut! Ha en bra söndag!

Mia stickar sa...

JAg tar mig en kopp kaffe och stickningen, te är inte min favorit, hur går det med foten? Sjalen tycker jag ser fint duvblå ut!

AnJa sa...

Håller med föregående talare! Jag fick 3 goda röda teer av äldsta sonen. De var god allihop! Den där sjalen skulle jag vilja prova sticka. Lagom att ha runt halsen utan att det blir bylsigt. Fin!

Saras pyssel sa...

Man måste nästan ha lite tråkiga mellandagar för att desto mer kunna njuta & glädjas åt de andra dagarna! :-)

Magganmagi sa...

SJalen ser jättefin ut på bild! Ibland är man lite tråkig, det går över! Det är i alla fall inte tråkigt att läsa dina inlägg! Kram på dig!

Tinas Garn sa...

Önskar dig ett Gott slut o ett riktigt Gott Nytt År!

Kram från TINA

Susilull sa...

Ja, lite extra pepp i tillvaron skulle inte skada!
Hoppas din fot bättrar på sig!

Gott Nytt År på dig!!
Kram Susanne

Zandra Ahlqvist sa...

Hoppas inspirationen kom. Jag önskar dig ett gott nytt fartfyyl år!