fredag 3 augusti 2012

Hot socks klara

Inte mycket att orda om, de är förstås "hotta", eller hur?

Det måste ju bli så om garnet heter Hot socks!
 
Bra garn, sockor stickade från tå till topp, häl med korta varv och kil samt ett extra varv mellan intag och utlägg. Stickor 2,5.
Sedan kikade jag i min digra lista över pågående projekt och kom på att inga av dem finns här i stugan, så då måste jag väl starta upp något nytt?
Nej, jag ska inte göra det, har ett par sockor som legat i långbänk (dragits i, kanske det heter?) som inte var med i listan och så har jag sockprojektet och sist men inte minst Vernal equinox surprise shawl!

Jag ska nog reda mig utan något nytt sticke...det skulle i så fall vara att börja sticka strumpor av Klövsjöullen jag spann tidigare i somras. Bara av ren nyfikenhet, typ. :-)

4 kommentarer:

Birgitta sa...

Har du lediga stickor? jag tycker det är ett ständigt problem att stickorna tar slut. Sticka du klart långbänkssockorna röstar jag på. Fast det klart, lite nyfiken på klövsjöullen kan man ju vara också... :-)

garnlivet sa...

Sticka sockar är kul och för mej helt beroendeframkallande :)
Härliga färger på dina "heta sockar"!

Rosenvante sa...

Vilka härliga sockar. :)
Sjalen ser så spännande ut, vacker färg också, men jag förstår att det nya spunna är spännande och lockar till att sätta på stickorna.
Nu hoppas jag att jag kan få ork & tid till min ull denna vecka, ska spinna garn till en kudde som min Julia beställt.

Mia stickar sa...

Härliga hota sockar! Måste ju vara varma med det namnet! Om man tänker efter finns det alltid ett bra själ till att börja en ny stickning!