söndag 24 juni 2012

Mer sockor!

Förstår inte varför jag brukar tänka på min ovana att sticka sockor som "sock-träsket"? Det kan mycket väl tangera min bild av paradiset, att få sitta och sticka sockor... Det känns så just nu i alla fall, och min sjal och mönstret till den vilar.
 I våras skulle jag köpa ett enda nystan Let´s knit (man kan tro att jag är sponsrad av Svarta fåret, så ofta som jag nämner just det garnet?!) men hade dottern med och tillsammans tappade vi koncepterna och shoppade loss...Bland annat köpte vi ett garn bara för alla fina färger, det heter Red Heart Detroit Color och är 100% akryl.
Nu har jag själva fötterna klara och funderar på skaften, för jag har mäktigt mycket garn kvar. Vristhöga, normala skaft, knästrumpor, Pippi-modell eller hela strumpbyxor, jag tror det skulle räcka till det! :-)

11 kommentarer:

Sunna sa...

jag har alltid en sockstickning på gång, och lustigt nog har jag aldrig några på lager, men stickar säkert ett par i veckan, perfekt liten stickning att ha med sig el byta om med, man behöver inte tänka

Madeleine sa...

Vilka underbart glada sockar! Hurra för färg! :D

Anna (dotter) sa...

Åååh, superfina! Himla snitsigt att jag har en mamma som stickar gladsockor åt mig! Pöss!

Renée sa...

Knästrumpor är aldrig fel!

Birgitta sa...

Den där häl-varianten verkar vara extra bra för någon med smala fötter, eller? Härligt goa glada sockar - tror det får bli en sockstickning med till mamma på tisdag. :-)

Annelis hantverk sa...

Så vackra sockor i underbar färg!
Kram!

Maritas Maskor sa...

Vilka härligt glada färger!!
Superfina strumpor!!

Mormor S sa...

Hej Cecilia,
Tack för att du tittade in på min blogg. Jag har varit borta ett tag men nu är jag med (just nu).
Jag hoppas du också haft en trevlig midsommar. Bättre sent än aldrig.
Jättefina raggsockor du gjort och fin färg.
Just nu håller jag på med babysockor. Vi har ingen liten
baby i familjen så dom blir till någon som vill ha dem. Ha en bra dag resten av dagen.
Hälsningar Siv

Birgitta sa...

Haha, tack för dagens gladaste skratt - ok, vi kanske skulle börja köpa garn ihop i stället för vi kanske får mängdrabatt? om vi ändå ska ha samma färg hela tiden menar jag...

Otaliga projekt sa...

Åhhh, vad jag hoppas att det blir strumpbyxor! Men, skämt åsido, är det inte strumstickning som är finessen. Att sticka utan att behöva tänka - det är riktig avkoppling tycker jag.

Anonym sa...

Vilka fina strumpor. Var kan man köpa det garnet?:)