fredag 6 april 2012

Påsk-stickning!

Nu är det påskledigt, milde tid, så skönt!
Vi åker till stugan, hela familjen men i olika omgångar!
Vi rationaliserar lite och firar min födelsedag på påskafton och sedan blir det ett till firande med mina syskon och mamma på annandag påsk. Sedan blir jag nog lite firad på arbetet nästa vecka.

Jag har blivit uppmärksammad inför 50-årsdagen av tre dagligvaruaffärer som jag regelbundet handlar i. På så sätt har jagkunnat förgylla vardagen med två gratis tårtor samt två tårtspadar, också gratis. (Kan inte ha för många sådana!) :-)

Två apotekskedjor har också hörts av och det har inbringat en förpackning gratis bomullspinnar, en flaska duschgel för inga pengar alls samt en stor tub hudkräm för halva priset.

Nu väntar jag på gratis-grejor från fler affärer jag brukar frekventera. Varför inte en flaska gratis champagne, systembolaget?

Jag har varit uppe med tuppen (så passande nu i påsktider!) och tvättat. Sedan ska jag packa och gläder mig åt att snöstormen och halkan verkar ha uteblivit.

Medföljande stickningar blir dessa:En gul nätkassen, design Dödergök, Uppsalavantarna, lite sugen igen fast det är liksom lite fel årstid, dotterns tröja som går SÅÅ långsamt trots tjocka stickor samt ljuvligheternas ljuvlighet; Honeysuckle i rosa, design MiA... :-)

Vet inte om det blir tillfälle att blogga så mycket, jag vill påminna om mitt lotteri och avsluta med en bild på finaste påskägget som jag fick av kollegan J bara för att jag hjälpt till lite, lite och med det önska alla en riktigt god och glad påsk!(Kör försiktigt om ni ska ut i bil!)

12 kommentarer:

Magganmagi sa...

Grattis och välkommen i 50-kluben!
När jag körde till Ann körde jag Tostaredsvägen via Fjärås och sen över Berghem. Alldeles i korsningen där man tar av mot Berghem och väg 41 ligger den underbara gamla gården.

Veronica sa...

Grattis! =) Inget gratis garn när man fyller 50? Det var ju lite deppigt =)
Här är det snöblandat regn så vi väntar på att den värsta morgonrusningen har lagt sej innan vi kajkar iväg. Glad påsk!

Sunna sa...

Grattis till din stora dag och hoppas verkligen garnaffären hör av sig

Birgitta sa...

Vad härligt med tårtor - när jag fyllde 50 försökte de bara få mig att köpa (ja, köpa!) antirynk-kräm... :-)
Här snöar för fullt nu. :-(

Paradiset Kaos sa...

Inte har jag fått något erbjudande om gratistårta och tårtspade från min affär när jag nyss passerade det där magiska strecket, men jag misstänker att jag/vi inte handlar i rätt affär. ;-)
Hoppas du får riktigt trevliga dagar när du firar din födelsedag!!!

Rosenvante sa...

Stort Grattis och välkommen i klubben. :)
Jag fick en tårta av min Ica affär, men det var det enda det, lycko dig som fick bomullspinnar och annat också. Skumpa vore väl på sin plats nu kan man ju tycka.
Skål och stort grattis och hoppas du får många fina paket och blir så där skönt uppassad och ompysslad som det sig bör en sådan dag.
Kram

Huset på kullen sa...

Ett stort Grattis på din stora dag. Hoppas det blir lite mer gratis från andra affärer också. Ha en underbar dag kram Beijan

Annika sa...

Ett stort grattis på din dag och jag håller med tidigare inlägg: Visst vore det helt okej om man fick ett litet erbjudande om gratisgarn när man fyller 50 från garnaffären?
Ha det gott och hoppas att du får lite sticktid mellan allt firande.

Tiger sa...

Ett stort Grattis på din stora dag! Välkommen till oss 50-plusare! Jag fyllde för ett år sedan, men kan inte minnas att jag fick så mycket gratispresenter från butikerna. Men det var nog en tårta i alla fall om jag minns rätt...

Helt rätt att fira i flera omgångar! Det gjorde jag med. Bäst att suga på karamellen och njuta länge!

Påskkramar
Elisabet

nattugglan sa...

Grattis även från Finland.. vaaa..har du fått gratis tårta o bomullspinnar.. här får man nu inget sånt då man fyller 50.. men visst vore det OK om man fick champange o garn oxå.. hihi kram på din dag!

Mia stickar sa...

Ett stort grattis på födelsedagen! Jag dyker inte upp i den klubben föränn i höst! :) Hoppas du haft en jättefin helg i stugan!

Lilli sa...

När jag fyllde 30 år fick jag REKLAM för att KÖPA antirynk-kräm!! Jovisst, man måste börja med den i tid, men vid 30!!?? Vid 40 år FICK jag tårta och tårtspade som du :) Riktigt fina vårfärger på dina stickningar, som du skulle ha med dig. Ha en fin avslutning på helgen!