söndag 18 mars 2012

För nu käääänns det bra!

(Sångtext!)
Jo, sonen och jag åkte till landet och nu har jag varvat ned.
I går var för trist väder för utflykt så vi tog ett varv på våra second hand-affärer och sedan har vi hängt i stugan. Lyssnat på Harry Potter och grejat. Vad det betyder för min del goes without saying; smalsjalen är klar. Den ska blockas och bloggas när vi återvänt till Göteborg.

Idag är det till och med sämre väder så jag hinner några varv på tröjprojektet. Igår stickade jag dessutom lite på Vernal equinox sjalen, det är mysigt men det känns som att den kommer bli väldigt liten?! Här är verkligen disigt och regnigt, så här ser det ut över sjön idag:I förgrunden skymtar (!) en liten del av (!) grannens altan eller vad det heter. Den känns (till skillnad från sjalen!) en smula stor men kanske att de planerar för något, vad vet jag?

Fantastiska bilder jag tar: grannens soptunna kunde jag missat om jag ansträngt mig en smula och i ett tidigare inlägg syns en blyertspennas spets i överkanten. Såg inte det förrän dottern påpekade det flera dagar senare. Skärpning på fotofronten utlovas!

Jag har sedan länge en liten snabbreaktionsrad som dyker upp under mina inlägg, man kan välja mellan Kul, Intressant och Tråkigt. Det är sällan någon klickar där men en och annan reaktion har trillat in. Mest överraskande var väl den jag fick häromdagen, någon har klickat i Tråkigt på mitt lotteri! Alla tycker ju förstås något hela tiden men vad är tråkigt med ett lotteri? Jo, nu kom jag på det: Om man inte gillar garn är det ju übertrista priser!

Nu ska jag emellertid vara übertristett par timmar i min ensamhet: jag har arbete med mig och nu ska jag ta itu med det...

Trevlig söndag!

5 kommentarer:

AnJa sa...

Har grannen fått hybris??? Skönt att du har fått koppla av lite, och vad är det för tok som tycker garnlotteri är tråkigt! Tur man slipper umgås med henne :-)

Huset på kullen sa...

Det ser mysigt ut men lite sol hade ju inte skadat när ni ändå är där. Den som tycker din utlottning var tråkig varför ens kommenterar man då jag tycker den är kanon bra. Ha en underbar söndag trots att solen inte lyser. Kram Beijan

Rosenvante sa...

Vi har precis likadant väder här. Det jag inte fattar är att jag missade din utlottning, får väl skylla på Claudias hemkomst och lån av dator, men ändå, missat din utlottning, nu skäms jag.
Nåväl, hoppas du får mysig dag trots väder och sjalen ser jättemysig ut, hoppas den inte blir för liten bara.
Kram

Otaliga projekt sa...

Det är ju bara att gratulera!!!
Tänk vad trevligt att ha så nära till dansbanan i sommar. För nåt annat kan han väl ändå inte ha i åtanke....

Birgitta sa...

Knepigt, lotteri är väl lite kul även om man inte är tokig i vinsterna? Snubblat med fingrarna kanske. Jag klickade i en "kul" till som motvikt. Här har vi haft sol men nu börjar det molna till sig lite. Sjalen ser fin ut, du kanske kan ta ett pass extra om den blir för liten?