tisdag 14 februari 2012

Visjögarn, mmmm

I Uppsalavanten som jag stickar med garn och mönster jag vann hos Rosenvante är det Visjögarn från Östergötlands Ullspinneri.Det är som lyxchokladmousse där andra garn är chokladpudding!
(Okej, det finns fler ljuvliga garn, men Visjögarn är verkligen extra!)

Är en bit på resåren men nu är jag så ivrig att börja med mönstret att jag försöker övertyga mig om att det blir FINARE med 4 cm mudd istället för 7 cm... men jag är inte lättlurad, jag! Nejdå, 7 cm lite DRYGT ska det bli!

4 kommentarer:

Lilli sa...

Garnet ser mustigt och gosigt ut! Det blir superfina vantar :) Varmt tack för dina kommentarer hos mig, särskilt i samband med min kära lilla mosters bortgång. Det värmer såå mycket med omtanke och vänlighet när man känner sig sorgsen och ledsen. Kram på dig!

Alexandra sa...

Tack & detsamma här med =)
Hoppas Valentindagen för med sig ngt trevligt & mysigt =)

The Willow Fairy sa...

Håll ut - den som väntar på nått gott... osv. Muddar är faktiskt goa att ha... Hoppas ni har ett skönt lov uppe i stugan.

Rosenvante sa...

Nu har du säkert gjort de där 7 cm och kommit in på mönstret. Oj, här fick jag en katt i knät och upp på tangenterna, blir lite bökit bara.
Ja, det var garnet jag skulle komma till, jag bara älskade det. Har kollat lite och det verkar billigast o beställa direkt från spinneriet och det ska jag göra sen, ska bara kolla mässan först, man vet ju inte vad man hittar där.
Hoppas ni har det skönt i stugan och får lite alla hjärtans känslor också.
Trevlig kväll