lördag 4 februari 2012

Vart tog veckan vägen?

Nu blev det så igen, jag hatar när det händer! Att varje stund känns väl använd till både arbete, vila och nöjen men ändå är det måsten kvar...
Nåja, jag har min specialare: timmarna mellan 4 och 8 är jag supereffektiv, det är tyst och stilla i hemmet och huset och arbetet flyter på fint.

Nu håller vi på och vaknar och förbereder oss för att åka till stugan för att under ett dygn trotsa kylan med brasor och varma drycker. Och elelement! :-)

Inte har jag stickat mycket heller. Påbörjade mitt filtprojekt fast jag har gjort om det till ett sjalprojekt. Min arbetsplats är fläckvis mycket kall, en stor sjal i lappteknik tror jag kommer att göra susen.När jag gjort ungefär tolv lappar insåg jag att jag liksom inte gjorde på bästa sätt så jag rev upp de lappar som satt ytterst och gjorde om. Jag tänker inte välja garn och försöka tona fram en älg i lappteknik och jag tänker inte heller fuska och köpa garn; det får bli som det blir med det som jag har! Rätstickning hela vägen.

Men jag har avslutat min Hitchhiker, också!SÅ glad i den! Flikarna längs kanten känns så fiffiga och själv asymetrin lyfter den från fin till fabulous!

Apropå fabulous; Cirkus cirkör! De är här i Göteborg just nu med sin föreställning Wear it like a crown.
Fantastiskt, vackert, sorgligt, skickligt, generöst, imponerande, roligt och upplyftande.Gå och se!

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Har funderat lite över vart du varit hela veckan, man är liksom inte van att det blir tyst så länge och då blir man ju lite orolig. Fånigt men sant....
En sådan sjal, filt ser mysig ut. En teknik som verkar framkalla ett beroende. :)
Tycker att det oftast blir väldigt vackert att bara ta det nystan som ligger närmast och fortsätta, färgerna brukar ju hämta upp sig fint bredvid varandra ändå.
Här är också kallt idag, brasan är tänd och det är så där vansinnigt vackert ute. Ines fryser om tassarna så nån längre promenad blir det nog inte om det inte blir lite blidare under dagen. Men det gör inte så mycket, jag har ju att pyssla med inne och det är inte helt fel att sitta inne o njuta heller.
Ha det så mysigt i stugan.
Kram

Maritas Maskor sa...

Oj! Är du uppe på nätterna för att jobba ifatt?
Borde du inte sova lite också, även om man blir galen på allt som inte blir gjort ibland...?
Jojo, det är svårt med prioriteringarna ibland, så är det.
Så härligt ditt pläd/sjalprojekt i dominorutor ser ut!
Jag tror det blir jättebra med blandade garner, vilka som helst. Visst, det kan vara fint med sådär precist färgmatchade saker också, men det är blir mycket mer spännande och precis som gamla lapptäcken och trasmattor, där man kan se att där är min gamla klänning och morfars skjorta!
Din hitchhiker ser jättefräsig ut och vilket roligt garn!
Ha en jätteskön helg!

Otaliga projekt sa...

Ditt sjalprojekt ser tokspännande ut. Det här ska jag följa med stort intresse. Det kanske kan vara nåt för mig, som bara ska använda stashen i år. Och det finns ju en gräns för hur mycket mormorsrutor jag tänker virka!
Ha en skön helg i stugan.
Sarah

Emelie sa...

Åh, jag såg föreställningen för ett par veckor sedan, helt underbart var det!

skapa och inreda sa...

Sjalen som du håller på med kommer säkert att bli jättefin, gillar färgerna du sätter ihop.
Önskar dig en trevlig kväll.
Annika

AnJa sa...

Cirkus cirkör har jag sett på ett par stora fester där de uppträdde lite här och där under kvällen. De är otroligt duktiga. Hade gärna sett den föreställningen!! Hoppas du haft varmt och skönt i stugan :-)

Snögumman sa...

Vilka härliga färger på din Hitchhiker!! Blir glad bara av att se den :)