lördag 11 februari 2012

Upp-packning och packning

(Jag skriver inget om att det gått en hel vecka, IGEN, det låter bara gnälligt...)

Nu är det sportlov och sonen och jag ska tillbringa delar av det i stugan. Maken är där idag och tinar avloppet som besynnerligt nog frusit.
Sonen och jag tar ett rejält tag här hemma i lådor och skåp där vi ställt saker "så länge"!
Samtidigt packar jag lite som vi ska ha med. Jag är förstås inte utan arbete men det ligger i prydliga plastfickor i väskan, nu packar jag belöningarna:Jag har dessutom min omstartade Vernal equinox sjal i stugan och sedan ska jag sitta och bläddra bland mina mönster och bestämma vilket som ska bli nästa projekt...

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilket bra jobb du har som kan vara ledig så här.
Jag funderar lite på boken, Morden i Buttle. Jag vet ju att jag läst den, men jag tror inte jag tyckte den var så där jättebra precis. Undrar om man blir lite mera kittslig med detaljer när man vet hur det ser ut på platserna de skriver om.
Hoppas du (ni) får en skön vecka och att det löser sig med avloppet, annars kan det bli tufft för er där ute. :)

Maria sa...

Härligt med lov! Vi har två veckor kvar tills det är vår tur. Ha det riktigt gott!

Birgitta sa...

Mysigt! ser just vädret på tv - knappt man ser Sverige under snömolnen där en stund... så kör försiktigt! (ja, limma var ett oväntat nöje upptäckte jag! :-)

Paradiset Kaos sa...

Mysigt med sportlov och att du kan vara ledig samtidigt med sonen. Här är det sportlov om 2 veckor och jag hoppas att det finns lite snö kvar då åt dem som vill åka pulka eller skidor.
Ha en skön vecka!!!

AnJa sa...

Det låter skönt! Ha det så härligt i stugan :-)

The Willow Fairy sa...

Myspys... (utan hosta och snor...) Vilken underbar lyx att välja projekt och talböcker är bara det bästa för alla stickfanatiker...